USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Новий директор волинської «Укрпошти» розкрив свої статки

1 Травня 2014 21:02
Новопризначений керівник Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Олег Гавришків стверджує, що готовий пройти процедуру громадських слухань. А ще розповів журналістам про свої статки.

Зокрема, Олег Гавришків зазначив, що не дивлячись на те, що процедура громадських слухань не є до кінця врегульованою, він готовий розповісти про себе більше, надати автобіографію і всю необхідну інформацію.

Зі слів керівника волинської «Укрпошти», він не бачить в цьому жодної проблеми.

У якості підтвердження цих слів, розповів присутнім про свої статки, які, як він стверджує, досить скромні. Зокрема, Олег Гавришків проживає з дружиною і трьома дітьми у селі Небіжка. Також, володіє земельною ділянкою, площею 9 соток, яку придбав у своєї сестри. Власного автомобіля посадовець немає. Планує збудувати новий дім. Наразі, з його слів, закладає для нього фундамент.
До слова, посадовець заперечив інформацію про те, що його останнім місцем роботи був «Приватбанк»: «Я до банківських структур не причетний взагалі», - заявив чоловік насамкінець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
босяк Показати IP 2 Травня 2014 05:16
бреше як ск*т*на маскальска! скільки загарбав, коли був директором Волиньліссервіса депутата Чикиди? просто думка- на волині г*вно не тонить !!!!!!!!!!!!!!!!!
Андрій Показати IP 2 Травня 2014 08:31
Важко зрозуміти чому ставлять пенсіонера який має засоби для непоганного життя на керівну роботу.Він що великий спеціаліст в галузі почтового зв"язку,чи просто має хороші зв"язки,вибачте за тавтологію.У нас в Луцьку кадровий голод?Я думаю,що є багато молодих,з сучасною освітою людей які могли б очолити цк відомство.Цікаво було б взнати якими критеріями керувалося наше обласне керівництво при підборі кандидатури?
я до Андрій Показати IP 2 Травня 2014 09:16
Я підтримую Андрія повністю. В штаті пошти напевно е люди, які могли б зайняти посаду керівника. А ці назначення трохи незрозумілі для простого обивателя.
лівий сектор Показати IP 2 Травня 2014 13:03
Де ваш заср...й пра..сектор і автомай"даунци"!!даїшники як стояли колись з фарами так і стоять і косять капусту!Ви замість того щоб клеїти наклейки в центрі на машини перемістилися б краще до прокуратури і там наклеїли на їхні машини чи кишка тонка на крузер наклеїти за неправильну парковку!як казав один знайомий все буде окей бо ми з людьми з автомайдану і правого сектора разом возили гроші на київ від луцького начальства міліції!там всі свої!А начальником міліції хочуть призначити муковоза якого вродіби з скандалом поперли з Ківерець. Молодці!РЕволюція перемогла. УРАААААА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus