USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Новий директор «Луцьк Фудз» - колишній фінансист київської компанії

10 Жовтня 2013 12:48
Головою правління ПАТ «Луцьк Фудз» строком на три роки призначили колишнього директора з фінансових питань ТОВ «МБ Інновація» ( Київ) Олександра Шамрая, - повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Згідно з повідомленням, «Луцьк Фудз» у системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку ( НКЦПФР ), відповідне рішення наглядова рада ухвалила на засіданні 3 жовтня. На зазначеній посаді Шамрай змінив виконуючого обов'язки голови правління Миколи Кобетяка. Шамрай акціями компанії не володіє.

ТОВ «МБ Інновація» займається наданням послуг у сфері інжинірингу, геології, геодезії, консультуванням з питань комерційної діяльності та управління.

«Луцьк Фудз » заснований у 1997 році на базі Луцького міського продовольчого комбінату, створеного в 1945 році. Виробляє широку лінійку соусів на основі томатної пасти , а також кетчупи, аджику, гірчицю, майонез і різні види оцту під торговими марками «Руна» , «Рідний край», «Їмо вдома» і «Джерело здоров'я». «Луцьк Фудз» закінчив 2012 рік з чистим прибутком 33 тисячі гривень, що в 2,3 рази менше, ніж у 2011 році.

Згідно з даними НКЦПФР на другий квартал 2013 року , 89,44 % акцій «Луцьк Фудз» належало компанії Runa Foods Public Company Limited ( Кіпр ), 10,06 % - ТОВ «Укрторфпостач» (Луцьк).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus