USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Обласна влада розкритикувала ДАІ через м'ясо й молоко

14 Червня 2010 13:15
У тому, що на місцеві ринки потрапляють контрабандні м’ясо і молоко, винні і волинські працівники Державтоінспекції.

Про це на засіданні державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Волинській облдержадміністрації 14 червня зауважив заступник голови ОДА Віталій Карпюк.

«Ми всі прекрасно знаємо, що контрабандне м’ясо до нас завозиться з Польщі, а молоко – з Білорусі. Знаємо й те, що машини з контрабандними молокопродуктами потрапляють до нас через Ратнівщину. Адже у нас є чимало доріг через україно-білоруський кордон, де немає митних постів.

Я поцікавився, скільки фактів перевезення таких товарів виявили працівники ратнівської Державтоінспекції. Як виявилося, впродовж 2009- 2010 років не було зафіксовано жодного такого факту», - розповів Карпюк.

Міліціонери спробували заперечити критиці. Мовляв, контрабандою має займатися митниця. Утім, заступник голови ОДА зауважив, що ДАІшники повинні перевіряти документи на вантаж, який перевозиться.

«Правила дорожнього руху зобов’язують перевіряти документи на вантаж, який перевозиться. А ці інспектори з тримісячними курсами не знають. Їх не вчать, як треба перевіряти вантажівки», - зазначив чиновник.

За словами Карпюка, є інформація, що одна фірма за півтора року на Волинь завезла сухого молока і молочного концентрату на понад 50 мільйонів гривень. З цієї сировини виготовили молоко, яке продавалося на місцевих ринках під виглядом свіжого продукту. Крім того, не проводилось жодних перевірок цієї сировини на вміст антибіотиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
VSC Показати IP 14 Червня 2010 15:28
Если ГАИ не будет брать взяток на дорогах, то что местный генерал повезет в Киев, и как он будет смотреть в глаза министру? А министр как будет смотреть в глаза ближайшему окружению президента? И зачем тогда люди боролись за власть, вкладывали деньги, напрягались? Уж не думаете ли вы что они туда рвались для нашего с вами блага? Так что и дальше будет ввозиться контрабандное мясо и молоко.
Василь з Бубкова Показати IP 14 Червня 2010 22:27
пора знати державній надзвичайній протиепізоотичній комісії, що "просто так" водій може і не відкривати для огляду свій автомобіль, для цього повинна бути причнина - протокол правопорушення, рішення суду тощо. Після цього запршуються двоє понятих, і тоді вже можна відкривати багажник...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus