USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

«Облавтодор паралізований», - голова Волинської профспілки дорожників

25 Вересня 2015 22:00
Представники Волинського облавтодру розповідають, що заборговану зарплату їм досі не виплатили. Не зважаючи на акцію протесту з перекриванням доріг, «шляховики» досі залишаються без коштів. Про це розповів голова Волинської обласної профспілки дорожників Леонід Тимощук, - повідомляє Громадське. Волинь.

Нагадаємо, на Волині працівники служби автомобільних доріг у понеділок, 28 вересня, знову вийдуть на акцію протесту.

«Нічого за станом на сьогоднішній день не змінилося. Ніхто з представників влади не зателефонував і нічого не зробив, щоб людям виплатили заробітню плату з березня по серпень включно», – зазначив Леонід Тимощук.

«Для волинських доріг це погано тим, що по них будуть їздити на колінах, а не на автомобілях. І їздити на санях, зимою особливо. І ями будуть виростати, тому що ямкового ремонту ніхто не проводить. Облавтодор паралізований», – додав Тимощук.

Зауважимо, служба автомобільних доріг області боргує волинським «дорожникам» 11 мільйонів. Проблема полягає у тому, що рахунки в службі автомобільних доріг Волинської області заблоковані через те, що ця структура з 2012 року не розраховується з підрядниками.

Своєю чергою, начальник Служби автомобільних дорог у Волинській області Анатолій Посполітак каже, що рахунки їхньої організації заблоковані через борги. Вони не можуть зняти кошти, аби виплатити заборговані заробітні плати.

«Ми сьогодні можемо сподіватись тільки на те, що все таки ті 30 мільйонів в державі знайдуть і спрямують їх на розрахунки з боргами», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
віра Показати IP 26 Вересня 2015 06:52
От дерибани, така багата служба мае борги по зарплаті, дива та й годі!
Андрій Показати IP 26 Вересня 2015 08:57
Мирку геть .
Водій Показати IP 26 Вересня 2015 09:23
А можливо дорожники скажуть які дороги вони полатали останнім часом? В мене стійке враження що зарплати вони не заслуговують. На ремонтах за тиждень крадуть на кілька місячних зарплат
1 Показати IP 26 Вересня 2015 11:12
як працюєте так вам і платять!!!!
Лучанин Показати IP 26 Вересня 2015 11:45
Так, звичайно, без грошей погано. Але враховуючи те, по яких дорогах ми їздимо, співчуття до тих дорожників немає. Скільки зробили якісних доріг - стільки маєте й зарплати! От хто може сказати що проспект Волі після заміни дорожнього покриття став гарнішим? В мене язик не повертається. А от дорожне покриття шляхопроводу біля зал.вокзалу нормальне, хоча б здавалося що асфальт один той самий. А дороги обласного значення дорогами назвати взагалі неможливо. Траса й є траса. Цікаво чи дожевемо до доріг?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus