USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Очільник волинського педколеджу застрахувався від звільнення

1 Грудня 2016 15:51
Банківська установа подарувала страхові поліси керівництву волинського педколеджу, а поліцію і антимонопольників просять розібратися.

Про це стало відомо під час засідання 9 позачергової сесії Волинської обласної ради, яка відбулася 1 грудня.

Депутат облради Констянтин Зінкевич у своєму запиті до керівника Головного управління нацполіції та очільника обласного відділення Антимонопольного комітету на Волині повідомив, що перед початком навчального року у Володимир-Волинському педколеджі була організована зустріч з представниками Ощадбанку.

Під час цієї зустрічі банкіри агітували викладачів та студентів закладу користуватися їхніми послугами, щоб вони розміщували там свої рахунки. Під час цієї зустрічі представники банку вручили директору педколеджу та його заступнику від імені банку страхові поліси на великі грошові страхові суми, де страховим випадком зазначено «втрата роботи».

«Скоро ми в цій сесійній залі будемо вирішувати рекомендувати чи ні продовжувати контракт з директором педколеджу, а від кар’єрних негараздів він захищений. На мою думку, в діях директора коледжу та представників банку є ознаки неправомірної вигоди та потенційного конфлікту інтересів», - додав депутат.

Отож, він попросив правоохоронні органи розібратися в цьому питанні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
51 омбр Показати IP 1 Грудня 2016 15:53
І правильно зробив
51 омбр Показати IP 1 Грудня 2016 16:18
Костя не тра позорити вЛАДИМЕРСКИЙ ЦЕНТРАЛ на всю губернію .Візьми телефон і подзвони Савєльєву і спитай я думаю він тобі пояснить.Ощад банк тіпа державний банк що тут такого.Ви що бачите Савельєва в конкурентах на місце саганюка чи що ..................................
сусід Показати IP 1 Грудня 2016 22:02
ти ж з ним прожив у одному підїзді з дитинства,дитячі обіди вірішуєш на сесії?????напісяв на тебе колись?????такими заявами ти визиваєш тільки зневагу....на жаль
А все просто Показати IP 1 Грудня 2016 22:55
Враховуючи наявність постанови 318 (http://www.kmu.gov.ua/control/uk/cardnpd?docid=248800163) кабміна, чому досі не розібрались з керівниками які не розірвали договора співпраці з комерційними банками , які навіть не подали заявку на участь в конкурсі по обслуговування державних та бюджетних установ , і фактично не мають права надавати таку послугу. Чому до цих керівників нема запитань . Не здається це дивним))))
Володимир Показати IP 2 Грудня 2016 08:39
Ой, Костя, Костя! І що ж ти за манеру таку вибрав, своїх обс..ти? І нащо воно тобі? Що вже нема чим у місті тобі зайнятися? Таким, щоб для народу була якась користь. Конкретна. А не бла-бла-бла...
Іра Показати IP 2 Грудня 2016 11:19
Зінкевич як завжди - чув дзвін, та незнає де він. Походу йому короне жме на голову. Від нього ніякої користі немає, що він добре вміє то обчирати інших, а сам 0. І дружок його панасюк - те саме. два ди*іли це сила.
Василь Показати IP 2 Грудня 2016 18:49
Був на зборах, пан Олег Козак розповідав про переваги Ощаду, але це була лише агітація... Особисто я лишився на обслуговуванні в Приваті. Щоб заробити свою зарплату мені необхідно провести 16 занять або 32 уроки в тиждень, і чомусь, немає часу писати такі недолугі запити, які стосуються найдревнішого навчального закладу на Волині з незаперечними освітніми традиціями. Бажаю пану Зінкевичу і всім депутатам таку заробітну плату як у вчителів!.. І не бійтеся приходити до людей, приходьте на загальні збори колективу обговоримо всі Ваші душевні тривоги, якщо Ви так переживаєте за ВВПК ім.А.Ю. Кримського.
Факти Показати IP 5 Грудня 2016 11:58
От борці з корупцією та за справедливість . А це що приват офіційно деяким директорам і бухгалтерам ( або підставним особам) в усій Україні платить агентські за кожну картку, працівіникам пенсійного фонду - за пенсійну картку, соціальної сфери - за соц картку, і це навіть видно по податкових деклараціях деяких керівників протягом останніх 5-7 років, нікого не засмутило ???? Не хочеться провести перевірку декларацій посадовців за які послуги приват їм їм платив кошти ????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus