USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Оформлення субсидій на Волині: щотижня фіксують близько 6000 звернень

7 Грудня 2015 12:15
Приблизно 5-6 тисяч звернень за оформленням житлових субсидій приймають щотижня – така тенденція може зберегтися до 20 грудня.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 7 грудня.

Як повідомила директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Оксана Гобод, наразі з 359 тисяч домогосподарств області понад 160 тисяч скористалися правом оформлення житлових субсидій. Житлові субсидії призначено вже 146 тисячам громадян, ще 11 тисяч звернень перебувають в обробці, 4 тисячі родин були позбавлені права на отримання житлової субсидії з певних причин. Кількість щотижневих звернень за призначенням житлових субсидій не зменшується – 5-6 тисяч звернень приймають щотижня. Прогнозують, що їх кількість не зменшиться до 20 грудня.

Максимально скористалися правом на отримання житлових субсидій у містах обласного значення (Луцьк, Ковель, Нововолинськ). Найбільше, 10 тисяч звернень, отримали з Ківерцівського району, від цього показника майже не відстають Ратнівський та Горохівський райони. Згідно з оперативною інформацією на відшкодування субсидій організаціям-надавачам послуг нараховано понад 324 мільйони гривень. Зокрема за листопад нарахували понад 151 мільйон гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
11 Показати IP 7 Грудня 2015 12:43
пані Гобот "чеше аж фуфайка загортається"....коли вже закінчаться ці радянські цифри про показники якщо вони не відповідають реаліям......сходіть в Луцьку РДА...там громадяни розкажуть як оперативно субсидії нараховують.....
Оля Показати IP 7 Грудня 2015 13:12
Я села і нік не можу зрозуміти.Як так можна бездумно дававти субсидії людям,Які не бідні. Діти працюють за кордононом,заробляють чудово. Ремонти, держать три корови,кучу свиней, продають їх, мають 5 гектраів городу,а їм ще й тисячі субсидій нараховують За що? Бо вони ж ніде не оформлені, а їм рахують мінімальну зарплату-це правильно.Задумайтесь-це нерозумно не може людина,яка ніде не працює одержувати субсидії,бо це брехня.Всі за кордоном,або працюють не оформлені.Це повна дуристика.Одержують не бідні, а багаті.Чому не перевіряють майновий стан людей,що хочуть жити задарма,за рахунок ніщих.Так і виходить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus