USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Опалювальний сезон волинянам коштуватиме 70 субсидійних мільйонів

10 Листопада 2015 18:00
За станом на 5 листопада на Волині вже 40% домогосподарств отримали субсидії.

Про це стало відомо під час оперативної наради голови облдержадміністрації 9 листопада.

Так, зі слів директора департаменту соціального захисту населення Оксани Гобод, за станом на 5 листопада субсидії оформили 125 тисяч волинських домогосподарств. Ще 15 тисяч заяв у розгляді. Фактично, з 339 тисяч домогосподарств охоплені субсидіями 40 %.

Додамо, якщо порівняти зі статистикою минулого тижня, то кількість оформлених субсидій збільшилася на 8 тисяч домогосподарств.

Зрештою, після початку опалювального сезону українці масово взялися за оформлення субсидій при оплаті за житлово-комунальні послуги, оскільки тарифи непомірно підвищилися.

До слова, у Луцьку в Офісах розвитку кварталу Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» мешканцям міста надають детальну консультацію щодо оформлення субсидій.

Витрати з держбюджету на погашення субсидій волинян у серпні-вересні складали 9-10 мільйонів гривень на місяць, у жовтні – 12 мільйонів. А ось на листопад місячне призначення складає уже 72 мільйони гривень, і це, каже Оксана Гобод – не останній показник.

Цікаво, що майже така сума коштів, яка буде направлена у листопаді на погашення субсидій для волинян, була виплачена з держбюджету за січень-серпень цього року. Так, за перші 8 місяців 2015 року субсидії «з’їли» майже 80 мільйонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus