USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Осінній розпродаж комунального майна» на Волині. ВІДЕО

8 Жовтня 2013 18:42
«Осінній розпродаж комунального майна», - так жартома назвали останнє засідання сесії Нововолинської міськради депутати із групи «Спільна думка», - інформує ПроНовік.
Вони пояснюють це тим, що, на їх думку, під час сесії відбулося декілька резонансних подій. Серед них - продаж колишнього приміщення кабельного мовника «Львівська жінка» депутату Леоніду Климовичу із партії «Батьківщина».
Особливий спротив учасників «Спільної думки» викликало те, що попереднім рішенням сесії цьому депутату надавалося право на викуп одного приміщення, а новим проектом рішення пропонувалося продати уже два. Також у процесі уточнення площі десь загубилося до 30 метрів квадратних.
Бурхливе обговорення викликало й питання приватизації офісних приміщень у будинках №1 та №3 на вулиці Святого Володимира.
Депутатів із групи «Спільна думка» обурило, що вперше таке рішення було винесене на розгляд без зазначених прізвищ майбутнього власника. На думку народних обранців це дає привід для підозри у можливих владних махінаціях із нерухомістю. Депутати виказали готовність піти на зустріч нововолинським підприємцям. Хоча це питання, згідно з рішенням більшості, таки відклалося на наступну сесію.
Наприкінці засідання небувалий шквал емоцій збурила відмова у винесенні на розгляд депутатського запиту Олексія Буторіна, який пропонував кожне засідання сесії розпочинати та закінчувати, заслуховуючи гімн України.
Зрештою, депутати групи «Спільна думка» уже після засідання сесії заявили про намір оскаржити деякі владні рішення у прокуратурі. Місцеве самоврядування не повинне здійснюватися вручну, заявили народні обранці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus