USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Освітяни Волині «напорушували» закон на 1 мільйон, - держфініспекція

31 Травня 2013 10:06
Порушення, що призвели до втрат на загальну суму понад 1 мільйон гривень під час ревізій відділів освіти Старовижівської, Володимир-Волинської, Іваничівської, Любомльської райдержадміністрацій виявили фахівці Держфінінспекції у Волинській області,- повідомили у прес-службі відомства.

Зокрема, освітні установи неодноразово за рахунок коштів загального фонду покривали витрати, пов'язані із наданням платних послуг, що відповідно до законодавства мало б здійснюватися за рахунок спеціального фонду. Це призвело до зайвого витрачання 445 тисяч гривень.

Окрім того, посадові особи відділів освіти Володимир-Волинської та Іваничівської райдержадміністрацій при проведенні видатків не дотримувалися бюджетного законодавства, через що незаконно витратили 441 тисячу гривень.

Під час ревізій виявлено низку порушень законодавства з оплати праці, що призвело до зайвого витрачання 243 тисячі гривень.

Фінінспектори також виявили, що посадові особи відділів освіти Володимир-Волинської та Старовижівської райдержадміністрацій переплатили підрядникам за будівельно-монтажні роботи, через що незаконно витрачено бюджетні кошти.

За недотримання вимог законодавства 28 посадових осіб відділів освіти притягнуто до адміністративної відповідальності, а до установ застосовано фінансові санкції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 31 Травня 2013 11:06
Це так керують нові фахівці з ПР! Панове регіонали,досить красти! Курилюку та Хомичу довго доведеться ходити до прокурора.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus