USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ПАТ «Волиньгаз» інвестує майже 30 мільйонів у власний розвиток

9 Червня 2015 13:27
У 2015 році ПАТ «Волиньгаз» інвестує 29,4 мільйона гривень на реконструкцію та капітальний ремонт газотранспортної системи області, виконання заходів спрямованих на зниження втрат газу.

Про це стало відомо сьогодні, 9 червня, під час прес-конференції керівництва ПАТ «Волиньгаз».

Так, зі слів першого заступника голови правління, головного інженеру ПАТ «Волиньгаз» Сергія Галянта, у 2015 році заплановано здійснити заміну 3,61 кілометра та капітальний ремонт 1,02 кілометра розподільних газопроводів, пофарбувати 6 газопроводів-переходів через водні перешкоди загальною протяжністю 520 метрів.
Для дотримання безперебійного та безаварійного газопостачання, інвестиційна програма передбачає реконструкцію 74 газорозподільних пунктів. Зокрема, йдеться про оснащення 19 об’єктів сучасними системами контролю за роботою газового обладнання. Запланована заміна 9 ліній в газорегуляторних пунктах та 35 шафових установок, ремонт 35 станцій катодного захисту.

Також будуть здійснені капітальні ремонти 14 будівель газорегуляторних пунктів та огорожі на 16 об’єктах системи газопостачання. Передбачається здійснити заміну морально-застарілого обладнання, а саме - засувок на розподільних газопроводах в кількості 23 одиниці.

«Ми постійно працюємо над підвищенням якості виконання робіт під час обслуговування газових мереж. Тому ми продовжуємо купувати сучасні прилади і обладнання - газоаналізатори, трасошукачі, зварювальне та допоміжне оснащення. Втілення цих заходів сприятиме підвищенню надійності та безпеки експлуатації системи газопостачання Волинської області, підтриманню її в належному технічному стані», - розповідає перший заступник голови правління - головний інженер Сергій Галянт.

Інвестиційною програмою також передбачені кошти на безкоштовне встановлення приладів обліку газу для населення, яке використовує природний газ, на суму 10,27 мільйона гривень. З метою освоєння коштів встановлять близько 5 тисяч газових лічильників.

Окрім цього, уже запланували заходи із заміни серед населення побутових роторних лічильників газу на мембранні, а також поповнення підмінного фонду приладів обліку газу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Дьодік Показати IP 9 Червня 2015 13:41
Монополістична банда Волиньгаз має бути ліквідована. Хау.
Питання до Дьодік Показати IP 9 Червня 2015 14:16
Фiзично?
лучанин до Питання Показати IP 9 Червня 2015 14:19
бажано
Лучанин Показати IP 9 Червня 2015 14:37
Дуже "доцільно" інвестували у мраморний фасад центрального офісу, ремонти інших корпусів, при цьому ніяким чином не змінили якість "сервісу", чи заробітну плату працівників. Як були черги так черги лишились, як не брали трубку в службі обліку так і не беруть, вобщому "правильно інвестували". Як голова та заступники використовували службові авто у особистих цілях так і використовують.
котя до лучанина до Лучанин Показати IP 9 Червня 2015 15:22
12 років пашу на Волиньгазі а ннваіть на малосємєйку не заробив а молодий заступник Карпоміз щороку по магазіну купляє і і в робочий час на службовому авто гасає по своіх торгових точках
Лучанка до котя до лучанина Показати IP 9 Червня 2015 17:56
Так може і не Карпомиз винен, а в тебе просто розуму не хватає на двох роботах працювати і щось заробляти, а тільки сидіти на дивані і скиглити біля комп'ютера ;))
коті до котя до лучанина Показати IP 10 Червня 2015 10:22
може треба почати працювати, а не папірці перекладати
Такі да! до Лучанин Показати IP 9 Червня 2015 15:29
Та там мурло на мурлі сидить і мурлом поганяє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus