USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пентагон перевірить іноземні гонорари екс-радника Трампа

27 Квітня 2017 23:29
Офіс генерального інспектора міністерства оборони США проводить розслідування щодо екс-радника президента з нацбезпеки Майкла Флінна.

Про це повідомляє ВВС.

Розслідування має встановити, чи порушував Флінн закон, коли отримував гроші від іноземних організацій, не маючи дозволу на це.

Раніше, цього тижня члени комітету палати представників конгресу США з нагляду прийшли до висновку, що Флінн, який подав у відставку на тлі звинувачень у контактах з російським послом, порушив закон. Він не вказав у своїй декларації гонорари від російського телеканалу RT, а також інших російських компаній, які він отримував за публічні виступи.

Нагадаємо, Майкл Флінн подав у відставку з посади 14 лютого. Це відбулося на тлі публікацій у ЗМІ про те, що він, не маючи на те відповідних повноважень, під час телефонної розмови обговорював антиросійські санкції Вашингтона з послом РФ Сергієм Кисляком. Крім того, Флінн увів в оману щодо цього питання віце-президента Майка Пенса, якому заявив, що ніколи не обговорював з Кисляком проблему обмежувальних заходів проти Москви.

Новим радником з питань національної безпеки президент США Дональд Трамп призначив генерал-лейтенанта армії США Герберта Макмастера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus