USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Радник Трампа подав у відставку через розмови про скасування санкцій проти РФ

14 Лютого 2017 08:14
Радник президента США Дональда Трампа з національної безпеки Майкл Флінн подав у відставку.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на видання CNN.

У своїй заяві на звільнення Флінн вказав, що "не повністю поінформував віце-президента Майка Пенса та інших про свої розмови з послом Росії".

"Я щиро вибачився перед главою держави і віце-президентом, вони прийняли мої вибачення", — йдеться в заяві. Тимчасово виконуючим обов'язки на цій посаді призначений відставний генерал Кіт Келлогг.

За інформацією одного з джерел телеканалу, кандидатами на посаду радника президента США з нацбезпеки також є колишній директор ЦРУ Девід Петреус і віце-адмірал Роберт Гарвард.

Раніше повідомлялося, що радник з національної безпеки США Майкл Флінн за місяць до інавгурації Дональда Трампа приватно обговорював санкції США проти Росії з послом РФ в Сполучених Штатах Сергієм Кисляком, всупереч твердженням державних посадових осіб адміністрації Трампа.

Деякі високопоставлені американці сприйняли комунікацію Флінна з Кисляком як потенційно незаконний сигнал Кремлю про те, що він може розраховувати на відстрочку санкцій, які були введені адміністрацією колишнього президента Барака Обами.
Варто додати, обраний Дональдом Трампом радник з нацбезпеки США Майкл Флінн останнім часом був партнером технологічної фірми, один з керівників якої в 1980-х намагався продати викрадений науковий матеріал КДБ.

Флінн приєднався до консультативноъ раді фірми Brainwave Science в лютому. Ця фірма займається розробкою технології, яка визначає, чи говорить правду особа під час допиту, вимірюючи мозкові хвилі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Костя Показати IP 14 Лютого 2017 09:20
Подав у відставку.... Читаєш і розумієш, яка прірва між Україною і США.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus