USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Переселенець з Луганська відкрив власний бізнес на Волині

16 Жовтня 2015 18:33
Луганчанин Віталій Стависький розпочав шукати роботу одразу, як переїхав з дружиною у Горохів. Про це йдеться на сторінці у facebook Горохівського центру зайнятості.

Горохівський центр зайнятості направив чоловіка на навчання за спеціальністю «підприємець-початківець».

"Віталій Стависький народився на сході України, в промисловому місті-гіганті Луганську. Після навчання в школі професію електромеханіка здобував у Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля. Планів на майбутнє на малій батьківщині було багато, але все кардинально змінили військові дії, які вмить перекреслили мирне життя мешканців шахтарського краю і примусили шукати пристанища в мирних областях України.

Дружина Віталія – уродженка Горохова, тому рішення переїхати саме в наш район було не випадковим. Звичайно ж, як людина активна, першою чергою, Віталій звернувся за сприянням у працевлаштуванні до Горохівського центру зайнятості. Відвідавши семінари в центрі зайнятості, дізнався про можливість відкриття власної справи, використавши одноразову виплату допомоги по безробіттю, довго не вагався. Фахівцем з питань зайнятості був направлений на навчання за спеціальністю «підприємець-початківець». І хоча досвід роботи мав майстром з ремонту приладів, підприємницьку діяльність вирішив спрямувати на фрезерно-гравірувальну обробку матеріалів.

Вивчивши ринок Горохівщини в цій справі, виявив, що послуга з обробки поверхонь дерева, каменю, полімерів і багатьох інших матеріалів на фрезерному станку є інноваційною, а значить - перспективною для розвитку. Саме на тему «Фрезерно-гравіювальна цифрово-програмна обробка» і був склав бізнес-план.

Віталій своїми руками сконструював станок з програмним управлінням і успішно надає послуги населенню. Клієнтів, охочих скористатись послугами Віталія, щораз - більше", - йдеться у повідомленні.

Хто шукає роботу-той її знаходить.Віталій Стависький народився на сході України в промисловому місті гіганті Луганську...

Posted by Горохівський районний центр зайнятості on 13 жовтня 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
За справедливість Показати IP 17 Жовтня 2015 11:28
Молодці. А де він був? коли горохівщани гинули, захищаючи його д*пу?
лучанин до За справедливість Показати IP 17 Жовтня 2015 23:04
шановні.. давайте не будемо г*внюками... людина за покликом дружини (вашої землячки) і здорового глузду- поїхала на зах. Україну , щоб не стріляти у горохівчан, які на сході захищали свою! дупу.. а ящо бути точними - то гарне життя нашого президента, прем'єра та півтисячі парламентських дармоїдів , які у цей час обкрадають простий люд.. по старим удосконаленим схемам ... Якщо ви хочете боротися за справедливість то боріться з реальними порушниками справедливості, а не з такими ж як самі.. Беріть гвинтівку та починайте "чистку риби з голови"... яка вже давно почала гнити..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus