USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перший біткоїн-мільярдер спрогнозував майбутнє криптовалюти

11 Грудня 2017 07:00
Кемерон Уінклвосс, який вважається одним з найбільших власників біткоїнів, прогнозує двадцятикратне зростання курсу криптовалюти.

Про це пише Bloomberg.

Уінклвосс заявив, що цьогорічні рекордні показники криптовалюти – це тільки початок. «Ми вважаємо, що біткоїн – руйнівник золота. На нашу думку в майбутньому курс криптовалюти зросте в 10-20 разів», - додав він.

Як зазначає «internetua» з посиланням на Bloomberg, близько 40% всіх випущених на сьогоднішній день біткоїнів знаходяться у руках всього тисячі осіб - так званих «китів». З таким твердженням виступив глава департаменту вивчення фінансових ринків AQR Capital Management Аарон Браун.

На думку Брауна, практично всі ці люди так чи інакше знайомі один з одним, при цьому задовго до того, як почався криптовалютний бум. За його словами, саме «кити» сьогодні є однією з головних причин занепокоєння інституційних інвесторів, оскільки ніщо не заважає їм координувати свої дії з метою зміни курсу цифровий валюти. Так, будь-який з них може в любий момент вирішити «скинути» як мінімум половину належних їм біткоїнів, і, беручи до уваги нинішній курс, це матиме неабиякий вплив на ринок.

З думкою Брауна згодні і деякі інші учасники фінансового ринку.

«Я думаю, їх кілька сотень. Цілком ймовірно, що вони підтримують між собою зв'язок », - заявив керуючий партнер Multicoin Capital Кайл Самані.

У той же час юрист по цінних паперах компанії Ross & Shulga Гарі Росс зазначає, що подібний обмін інформацією, як мінімум частково, може бути цілком легальний. «Біткоїни - це цифрова валюта, а не цінні папери, тому немає ніяких заборон щодо торгів, при яких певна група погоджується купити біткоіни, щоб підняти ціну вгору, і потім через кілька хвилин вивести все це в готівку», - сказав він в коментарі Bloomberg.

Також видання отримало коментар відомого Роджера Віра, який останнім часом повністю зконцентрувався на ідеї Bitcoin Cash, стверджуючи, що криптовалюта, яка з’явилася у результаті хардфорка, і є «справжній» біткоїн і він продовжує спадщину її творця Сатоши Накамото.

«Я думаю, таке цілком можливо. Люди можуть робити зі своїми заощадженнями все, що вони захочуть. Особисто у мене на все це не було часу», - стверджує Вер.

Раніше повідомлялося, що брати Уінклвосси, відомі тим, що подали на Марка Цукерберга в суд за крадіжку ідеї створення соціальної мережі Facebook, стали першими біткоїн-мільярдерами у світі.

Нагадаємо, курс біткоїна, після того як оновив 8 грудня історичний максимум - 18 тисяч доларів за монету, впав майже на 12% - нижче 14 тисяч доларів.

Зауважимо, у США вперше самим скачуваним в App Store став додаток криптовалютної біржи Coinbase - популярний біткойн-гаманець. Американці в останні дні скачували його частіше, ніж YouTube, Facebook Messenger і Instagram
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бур-Бур Показати IP 11 Грудня 2017 08:48
які вони страшні ці близнюки
Здичавілий Показати IP 11 Грудня 2017 16:53
Думаю жінки одразу мліють коли чують про їхні статки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus