USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біткоїн перевищив 18 тисяч доларів за монету

8 Грудня 2017 09:08
Вартість біткоїна побила черговий історичний рекорд, перевищивши 18 тисяч доларів США. Про повідомляє УНІАН з посиланням на портал Сoinmarketcap.

Ринкова капіталізація валюти становить 306,5 мільярда доларів.

Нагадаємо, вартість біткойна підібралася до п'ятизначної цифри два тижні тому. Криптовалюта постійно дорожчає – так, 7 грудня біткойн встановив відразу кілька нових рекордів ($14 тисяч, $15 тисяч, $16 тисяч та $17 тисяч), але це виявився далеко не межа.

Експерти пояснюють такий підйом низкою причин, наприклад, появою нових гравців. Крім того, банки також почали розглядати криптовалюту як "прийнятний вид вкладень для свого портфеля", - наводить РБК слова співзасновника і директора з інформаційних технологій VRT Дмитра Лівшина.

На вартість біткойна також впливає електрика, що витрачається на його видобуток. Підраховано, що енергії, яка йде на одну транзакцію, вистачить, щоб тиждень живити ферму в Нідерландах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus