USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Під час ремонту дитсадка на Волині «відмили» півмільйона

22 Вересня 2014 10:38
Підприємство привласнило півмільйона гривень державних коштів під час реконструкції дитячого садочка на Волині. Про це повідомили у прес-службі ГУ Міндоходів у Волинській області.

При виконанні робіт з реконструкції дошкільного навчального закладу в селищі Турійськ Волинської області підприємство «М» здійснило роботи відповідно до проектної документації у неповному обсязі. А 500 тисяч гривень із загальної суми виділених державою на реконструкцію, не були використані. Замість того, щоб повернути ці кошти Департаменту ЖКГ та будівництва Волинської обласної державної адміністрації, керівники фірми незаконно залишили їх в розпорядженні підприємства.

Такі висновки щодо отримання підприємством економічної вигоди у вказаний незаконний спосіб під час дослідження суті фінансових операцій зроблено відділом боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ Міндоходів у Волинській області.

Ці факти та матеріали, зібрані співробітниками оперативного управління ГУ Міндоходів в області, стали підставою для початку досудового розслідування.

Відтак, слідче управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Волинській області розслідує кримінальне провадження за фактом розкрадання бюджетних коштів в особливо великих розмірах, що кваліфікується за частиною 5 статті 191 КК України.

Винним у скоєнні цього правопорушення законодавство передбачає покарання від 7-ми до 12-ти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ГІСТЬ Показати IP 22 Вересня 2014 11:18
Це випадково не АМІЛА???
ЗМІ Показати IP 22 Вересня 2014 12:17
В кого крадете, ІУДИ?! В дітей? Вони й без вас нещасні.
Штефан, Луцьк Показати IP 22 Вересня 2014 12:20
Що мені подобається у "ВН". Це те, що коментарі йдуть без попередньої модерації. Тобто, без цензури. А вже тільки згодом, через образи чи щось інше, видаляються. Що стосується 500 тис. грн. відмитих за дитсадок у Турійську. А це не при прокурорі Турійського району, який там володарював зовсім недавно, О. Сліпчуку було? І який зараз у коцуринському фаворі - заступником оберпрокурора Волині Вадіма Максімова. Того, котрий задекларував мільйон у 2013 році, бідний. Ну, якщо так, то воно конєшно. Де він міг втриматися від такого прибутку. Це нєможліво, так сказать. Тяні, шо погано лєжіт! Його крєдо іще з Нововолинська.
Анонім Показати IP 22 Вересня 2014 12:40
О Беже.Піар- це творться повсюдно в бюджетних організаціях.Нікого не посадять-це точно.В нас зараз ніхто нікого не наказує.От якби вкрав 100 грн ,то посадили. А це в порядку веществ.
знаючий Показати IP 22 Вересня 2014 13:05
Швидше за все, такі "послуги" зробив дітям Роман Микитюк. Більшого шакала і виродка на Волині немає.
Українка Показати IP 22 Вересня 2014 13:37
Путін винен чи місцеві князьки- злодії- хабарники? Корупція і хабарництво вже дістало!!! Відмивання державних коштів на місцях -норма! Ніхто не наказаний ніколи !!! Всі хочуть до державного корита , в депутати різьного рангу, а робити фізично ніхто. Місцевих хабарників треба по трохи з крісел виганяти!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus