USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Під час «Відкритої ночі у Луцькому замку» ресторани у Старому місті працюватимуть цілодобово

19 Червня 2008 22:38

У ніч з 29 на 30 червня два ресторани, що знаходяться в старій частині Луцька, працюватимуть усю ніч. Це зумовлено проведенням в Луцькому замку арт-шоу «Відкрита ніч у Луцькому замку». Про це 19 червня під час засідання виконкому Луцької міськради розповіла начальник відділу розвитку підприємництва Наталія Рибай, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
Окремі заклади ресторанного господарства, що знаходяться на території історико-культурного заповідника «Старе місто», а саме «Стара Підкова» та «Корона Вітовта», працюватимуть впродовж ночі з 29 на 30 червня. Це зумовлено очікуваним напливом туристів та охочих відпочити , оскільки у тоді пройде арт-шоу «Відкрита ніч у Луцькому замку».
Працюватиме ресторан «Стара Підкова» 29 червня до 24.00. Наступного дня режим роботи складатиме із 00.00 до 22.00. Натомість «Корона Вітовта» в перший день фестивалю буде відкрита до опівночі. На другий день арт-фесту цей ресторан працюватиме вже цілодобово.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus