USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Підприємця чи фірму можна буде реєструвати через Інтернет

17 Вересня 2013 21:02
Державна реєстраційна служба працює над тим, щоб спростити систему реєстрації бізнесу, зокрема через Інтернет-портал та реєстрацію у нотаріусів. Відповідну заяву зробила заступник голови Державної реєстраційної служби України Ірина Кухаренко на брифінгу, передає УНН.

«Є регіони, де реєстратор фізичних та юридичних осіб в районі - один. Якщо він захворів або суб’єкт не має наміру йти до цього реєстратора, то є завжди альтернатива йти до нотаріуса, який так само зареєструє цей бізнес. Це тільки початок тому, що ми працюємо над змінами», - заявила чиновниця.

За словами представника Державної реєстраційної служби, з недавнього часу працює Інтернет-портал, де суб’єкт господарювання може зареєструвати свій бізнес.
«Щодо реєстрації бізнесу, то на сьогоднішній день працює реєстраційний портал. Державна реєстраційна служба здійснювала реєстрацію цього порталу. Це дуже доступно в користуванні. Кожний суб’єкт господарювання, який має на меті створити свій бізнес – він може зареєструватися не виходячи з дому», - повідомила Ірина Кухаренко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 17 Вересня 2013 22:31
А друга сторона монети? Якщо менінабридне займатися цим бізнесом, то скільки років я його закривати буду чи на скільки мене? Над другою стороною хтось працює?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus