USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Після ремонту за 400 тисяч у будинку в центрі Луцька - потоп

12 Березня 2014 15:07
Після капітального ремонту у луцькому будинку на вулиці Лесі Українки все ж протікає стеля у верхніх квартирах на другому поверсі. З першим талим снігом похибки робіт стали відчутні мешканцям. А ремонт, зауважимо, вартував не багато не мало - 400 тисяч гривень.

Лучани показують жовті плями на стінах, спричинені, нібито, «дірками» в стелі. Натомість комунальники стверджують: плями - ще торішні. Хоча той факт, що стіни таки треба доробити, не заперечують. Проте фірма, яка виконувала будівельні роботи, уже припинила існування. Щоправда тимчасово. Про це заявив керівник ремонтно-будівельного управління Вишків-АТ, яке було виконавцем робіт Луцької міської ради, Віктор Лось. Але зустрітися із журналістами він відмовився.

До слова, мешканці розповідають, що капітального ремонту перекриття чекали понад 30 років. Будинок – старий, пам’ятка архітектури, зведений ще на початку ХХ століття.

Щодо ймовірно використання неякісних матеріалів, то комунальники заперечують.

Начальник відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду Луцької міськради Юрій Крась зауважив: «Не можна називати потопом декілька плям на стінах».

Додамо, доробити ремонт обіцяє колишній виконавець робіт, проте терміни, у які він це зробить, не називає. Мешканці ж готуються звертатися у прокуратуру.

ВІДЕО - ICTV
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
він Показати IP 12 Березня 2014 18:13
фірменний почерк будівельника смаля

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus