USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Племінну справу на Волині криза не зачепила, та найгірше – попереду?

21 Квітня 2009 15:30
Директор державного сільськогосподарського підприємства «Волинське обласне виробниче об’єднання по племінній справі у тваринництві» Василь Шух під час зборів трудового колективу розповів про невтішні перспективи діяльності підприємства, – повідомляє 21 квітня репортер «Волинських Новин».
 
Василь Шух зазначив, що протягом першого кварталу 2009-го року різні відділи підприємства працювали по-різному – деякі більш успішно, інші – менш вдало. «Нас криза до 1 квітня не за торкнула», – зазначив директор об\'єднання. Він розповів, що на підприємстві ще нікого не скоротили.
 
Проте, на думку пана Шуха, до вересня може утворитися дуже складна ситуація. Василь Шух нарікає на слабку фінансову підтримку «Волинського обласного виробничого об’єднання по племінній справі у тваринництві» з боку держави. Крім того, низка районів Волинської області не виконали планові показники зі штучного осіменіння худоби.
 
Вихід Василь Шух бачить у залученні інвестицій у підприємство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus