USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Поки не буде сміттєпереробного заводу – доти сміття возитимуть в Брище

20 Січня 2010 14:47
Луцький міський голова на виїзній нараді в КП «Луцькспецкомунтранс» повідомив, що переговори з Брищенською сільрадою про виділення додаткової земельної ділянки для сміттєзвалища невдовзі завершаться. Ділянка буде використовуватися доти, доки на Волині не з’явиться сміттєпереробний завод.
 
«Сміттєзвалище буде цивілізовано експлуатуватися і надалі. У Брище сміття вивозять не лише луцькі комунальники, а й інші райони. Але область поки що каже, що це – проблема Луцька. І не докладає достатніх зусиль, щоб швидше рухати проект сміттєпереробного заводу», - каже Богдан Шиба.
 
За кошти Фонду охорони природного навколишнього середовища підприємство «Луцькспецкомунтранс» отримало 25 нових контейнерів для сміття. Сміттєві контейнери будуть розміщені там, де гостро відчувалася недостача: на територій ЖКП №3, №6 та №7.
 
Комунальному підприємству виділили 60 тисяч гривень. Оскільки бюджет міста досі не прийнятий, не виключено, що й цьогоріч ресурс Фонду розглядатимуть, як один із варіантів оновлення матеріально-технічної бази підприємства.
 
«Місто у нас чисте, сміття вивозиться вчасно. На свята працівникам підприємства доводилося вивозити іноді дві з половиною добових норм сміття. Правда, є у нас й спеціалісти, які фотографують повні контейнери з відходами перед приїздом спец транспорту. Кажуть, що «Луцькспецкомунтранс» недобросовісно працює», - розповів мер Луцька.
 
Директор КП «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич розповів, що автопарк підприємства потрохи оновлюється. Але цього не достатньо. Щодня на вулиці міста виїжджає десять машин.
 
«Ми вже уклали одинадцять договорів на обслуговування. Тож будемо і за свої зароблені кошти, і за допомогою міськради оновлювати матеріально-технічну базу. Щоправда, для повного оновлення нам не вистачає двох-трьох нових сміттєвозів та близько 300 контейнерів для сміття», – каже Кузьмич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Схід Показати IP 21 Січня 2010 08:41
Шиба точно в смереку головою вдарився.Після свят і купання не допомогло,дайте чоловіку похмелиться.Брищенська сільрада-ХА,ХА,ХА...
Захід Показати IP 9 Лютого 2011 17:57
Сам у смереку головою вдарився! Дніпродзержинськ - ха-ха-ха!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus