USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Поліція проводить обшуки у справі про корупцію в «Укрзалізниці»

16 Листопада 2017 12:32
Національна поліція проводить близько 50 обшуків у шести регіонах України у справі про корупцію в «Укрзалізниці».

Про це 16 листопада на сторінці у Facebook написав міністр інфраструктури України Володимир Омелян, повідомляє Ракурс.

Зі слів Омеляна, Генеральна прокуратура України спільно з Національною поліцією проводить близько 50 обшуків в шести регіонах України по справі зловживань у особливо великих розмірах і злочинній змові з метою корупційних доходів.

«Підозрюються громадяни Дубневичі, Михальчук, Костюк і інша весела гоп-компанія. Висновок — корупція на високому рівні таки є!», — написав Омелян.

1 листопада детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили про підозру чотирьом особам у заволодінні понад 20 млн грн держпідприємства «Укрзалізничпостач».

За версією слідства, упродовж 2014 року службові особи філії «Укрзалізниці» вступили у попередню змову з представниками одного з приватних підприємств, яке мало намір постачати метизну продукцію для потреб залізниці. За домовленістю службові особи компанії допомогли обраному ТОВ перемогти у конкурсних торгах, після чого уклали угоду на постачання продукції за цінами, що на той момент майже вдвічі перевищували середньоринкові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus