USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Поляків-бізнесменів кличуть у Ковель

13 Травня 2011 16:44
Представники влади, бізнесмени, керівники підприємств з Польщі ознайомились з роботою ковельських підприємств.
У Ковелі з офіційним візитом перебувала делегація з міста Плонська та Плонського повіту на чолі з бурмістром міста Анджеєм Пітрасіком. Про це повідомили у Ковельській міськраді.
Зустріч відбулася з ініціативи керівника центру українського бізнесу у Варшаві Яна Маньковскі, з яким Ковель має налагоджені контакти.
Поляки ознайомились з роботою ТзОВ «К.П.Верес» та ТзОВ компанією «Калина», а також зустрілись з міським головою Олегом Кіндером, головою Ковельської райдержадміністрації Іваном Смітюхом.
На думку Кіндера, завдяки зручному географічному розташуванню Ковель має достатньо потужний транспортний потенціал, вирізняється інтенсивним розвитком, помітно впливає на регіональну економіку. Важливо й те, вважає він, що сьогодні прямі колії ведуть в 6 країн світу.
Мер висловив сподівання, що зустріч сприятиме налагодженню ділових стосунків між громадами двох міст.
До співпраці закордонних колег закликав і голова Ковельської райдержадміністрації Іван Смітюх.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ковельчанин Показати IP 13 Травня 2011 18:31
А чого ж Смітюху не запрошувати коли він і є власником "калини"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus