USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Понад тисячі волинян збільшили пенсію за особливі заслуги

28 Січня 2014 18:14
У 2013 році 1299-ом волинянам встановили та збільшили пенсії за особливі заслуги перед Україною. Про це інформують у головному управлінні Пенсійного фонду України в області.

Розпорядженням голови облдержадміністрації утворена робоча група з підготовки документів для встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною. В минулому році спеціалісти розглянули 787 клопотань на встановлення (збільшення) пенсій за особливі заслуги перед Україною.

Поряд з робочою групою працювала й комісія. Її члени розглянули 512 клопотань голів РДА та міських голів міст обласного значення на встановлення таких пенсій (211 на встановлення та 301 на збільшення).

Зокрема: ветеранам війни призначили 103 пенсії за особливі заслуги; особам, нагородженим орденами України та колишнього СРСР, Грамотами Президії ВР Української РСР та яким присвоєне почесне звання «Заслужений...» – 164 пенсії; депутатам обласної, міських, районних рад чотирьох і більше скликань – 14 пенсій; багатодітним матерям, які народили 5 і більше дітей встановлено 358 пенсій за заслуги та збільшено 660 таких пенсій. Ще 42 клопотання з десяти районів та міст обласного значення розглянули вчора під час сьомого засідання робочої групи.

Також підвищили пенсії за заслуги 3 дружинам за померлих чоловіків, нагороджених за участь у Великій Вітчизняній війні орденами; дружині за померлого учасника бойових дій в Афганістані, нагородженого медаллю «За відвагу»; учаснику бойових дій в Афганістані, нагородженому орденом Червоної Зірки; 3 особам, нагородженим орденом «Знак Пошани» (з них 2 – через втрату годувальника) та 2 особам, нагородженим орденами України; 3 заявникам, яким присвоєне почесне звання «Заслужений...»; 18 багатодітним матерям (чоловікам і дітям за померлих матерів) та 1 чоловікові, який виховав 5-х дітей до 6-річного віку (дружина померла і не мала права на отримання пенсії за особливі заслуги), а також збільшили надбавки за особливі заслуги 10 багатодітним матерям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 28 Січня 2014 18:38
Что так мало депутатам улучшили пенсий??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus