USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Попри кримінальні провадження посадовець ДФС Волині обіймав керівну посаду

14 Листопада 2016 17:28
Микола Одноралець має у своєму послужному списку низку кримінальних проваджень. Однак все одно обіймав керівну посаду в Державній фіскальній службі у Волинській області. Щоправда, обіймав він посаду начальника відділу повернення боргу Луцької ОДПІ до моменту, як журналісти телеканалу «2+2» проекту «Люстратор» вирішили дослідити, як же Микола Одноралець досягнув керівної посади в ДФС, попри відкриті кримінальні провадження.

Зокрема, у сюжеті йдеться, що чиновник має певних покровителів у силових структурах, дозволяє собі тероризувати людей. І, до слова, робить Одноралець це у вкрай «брудний» і цинічний спосіб, про що на телекамери відверто розповіли постраждалі від діяльності Миколи Одноральця та їхні правозахисники.

Наприклад, у нахабності і вседозволеності, цинізмі та безкарності звинувачують Одноральця Юлія та Володимир Візнюки.

Жінка розповіла, що вона здає власне приміщення в оренду. А Микола Одноралець, з її слів, поклав око на це приміщення і вирішив його відібрати. Як приклад морального тиску, вона назвала той випадок, коли Одноралець у присутності пані Юлії демонстрував свої статеві органи, лаявся.

Крім того, Володимир Візнюк стверджує, що в березні 2014 року Микола Одноралець підробив документи і відібрав у нього Мерседес 814.

Про те, що Одноралець тисне на орендарів і погрожує перевірками підтвердив і правозахисник постраждалих Сергій Полячук.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 15 лютого 2016 року члени ГО «УНСО-Волинь» надали редакції копію звернення, яке вони передали начальнику ГУ ДФС у Волинській області Олександру Юристовському. У документі вони просили об’єктивно розслідувати законність працевлаштування Одноральця М.М.

Крім того, вони стверджують, що до активістів звернулася громадянка Олександра Валентинівна Пахомюк із тим, що її нібито намагався зґвалтувати Микола Одноралець. Про що вона заявили у правоохоронні органи.

Детальніше про зловживання Миколи Одноральця - у матеріалі телеканалу 2+2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Льоня Показати IP 14 Листопада 2016 18:13
Ми з кумом у тихому шоці, що ця тварина взагалі на державній службі. На ньому рекет, згвалтування та вбивства висять. Дядечко прокурорчик пропихнув. Це повний звиздець державі коли таке лайно при владі.
лучанин Показати IP 14 Листопада 2016 19:32
Ганьба!!! Органам, а ще більше фігуранту, покровителям, такі люди " будують" майбутнє, тільки не держави, а власне. Таким покидькам місце в місцях " не столь отдаленных". Невже немає структур, які повинні слідкувати за недопущенням подібного. Не все повинні вирішувати зв'язки..
Dan Показати IP 14 Листопада 2016 20:54
З фаховоі точки дуже примітивний та непрофесійний сюжет! Не виправдовючи фігуранта, аж занадто видно замовний характер сюжету. Черговий позор псевдо журналістам
Месник Показати IP 14 Листопада 2016 23:47
Воно тупе як валянок іще й пролізло в податкову. А куди дивиться керівництво? Гнати і його і його пропихачів. А краще посадити. Фактів можна назбирати на років 15 мінімум з конфіскацією!
Антоніна Показати IP 14 Листопада 2016 23:48
Цікаво чи розповів вам Візнюк про свою дружину і звідки в неї підприємство і яким чином вона його отримала? Чому ви не розповіли про його кримінальне минуле і про те як він намагається забрати все майно в колишньої дружини? Чому ви називаєте себе чесними журналістами, якщо створюєте репортажі на замовлення?
Паша до Антоніна Показати IP 15 Листопада 2016 00:17
От за Візнюка ненада, нормальний чел, а те що розлучився з своєю кацапкою його справа, все що має заробив сам, і не пі**рок він зовсім.
Антоніна до Паша Показати IP 15 Листопада 2016 14:47
"Нормальний чел", Ви напевно не вмієте висловлюватись як розумна людина і в ваших словах немає жодних фактів а тільки образи. Заробив сам тільки от яким чином і чи законно? Не здивуюсь що ви і сам він.
43 Показати IP 15 Листопада 2016 07:35
Коля то розводіла ще той
Хочу з України. Показати IP 15 Листопада 2016 09:50
Ні,не вийде! Я здають. Майдани не поможуть, то є хрест наш! Це просто мале місто,а люстрація як плюнути на руки і сказати чисто! Я не знаю згаданих людей в статті,а ось Коля ,то є п............ ( цензура)
Дуже до Хочу з України. Показати IP 15 Листопада 2016 16:36
Чудо. Ти читало саме , що написало...? Клініка....
7 Показати IP 15 Листопада 2016 21:59
Заказний сюжет - 100% Там і Коля хороший і пан Візнюк далеко невтік) Таке враження, що сюжет знятий на замовлення пана Візнюка або колишньої дружини, або і обох. ганюба програмі "Люстратор"
Волинянин Показати IP 16 Листопада 2016 09:16
Це г,,,но Односралець не одній людині попсував життя, в себе на районі він заявив що він цар, і як він скаже, так всі і повинні робити. Він вже давно не відчуває землі під ногами завдяки підтримки ППШ. Яка " крила", такий і" підкришний"!!!
Волинянин Показати IP 16 Листопада 2016 09:26
"крила"
Волинянин Показати IP 16 Листопада 2016 09:28
"криша"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus