USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Клімчук: із волинськими шахтарями розрахувались

17 Травня 2013 16:44
Заробітну плату волинським шахтарям виплатили повністю. Кошти щомісяця надходять на рахунки підприємств до 17 числа поточного місяця, аби статисти не фіксували боргів із зарплати.

Про це голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук повідомив журналістам 17 травня.

За його словами, зараз питання виплат налагодилось. На межі «фолу» ситуація із заробітною платою була в січні 2013 року, але до 17-ого числа поточного місяця встигли розрахуватись, аби статистика не ввела ці дані до загальної бази боржників.

Нагадаємо, сьогодні, під час засідання Верховної Ради України депутат від володимир-волинського мажоритарного округу Євген Мельник підняв питання заборгованості з зарплати нововолинським шахтарям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 17 Травня 2013 18:28
Чергова брехня від Бориски. Бориска, опохмелись !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus