USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Постраждалим від ветсанзаводу дітям не виділили гроші на оздоровлення

15 Червня 2017 17:09
На оздоровлення дітей із постраждалого від екологічної катастрофи мікрорайону у Ковелі пропонують виділити 400 тисяч гривень.

Таку пропозицію озвучив начальник фінансового управління Валентин Романчук на засіданні профільної постійної комісії Ковельської міської ради з питань планування, бюджету і фінансів 15 червня.

Його підтримали заступник Ковельського міського голови з питань діяльності виконавчих органів – Ігор Прокопів та депутат Ігор Пініс («УКРОП»), який рекомендував колегам підтримати пропозицію та виділити кошти. Також Ігор Пініс зазначив, що затягування часу може призвести до втрати можливості оздоровити дітей у лікувально-оздоровчих закладах біля моря.

Голова комісії Володимир Бойко запропонував зачекати обіцяної допомоги від очільника Волинської ОДА – Володимира Гунчика, яку, до слова, місто досі не отримало.

Після тривалих дебатів на голосуванні пропозицію підтримали лише представники «УКРОПУ» та Радикальної партії.

Цих голосів виявилося замало для виділення коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus