USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Працівників «Волиньавтодору» можуть скоротити

9 Липня 2014 18:47
У волинських дорожників - фінансова криза. На потреби державного підприємства «Волиньавтодор» цьогоріч виділили вдвічі менше коштів, ніж потребує установа. Хто з них залишиться без роботи? Це питання нині, як ніколи актуальне для дорожників. Працівники Камінь-Каширської районної філії «Волиньавтодору» наполохані тим, що їх приєднають до Ковельської. Це питання й обговорювали під час комісії Волиньради з питань промисловості, транспорту та зв’язку, - пише ТРК «Аверс».

Головний дорожник області Анатолій Посполітак розповів, згідно з останніми показниками скорочення автодорівців неминуче.

«Якщо ми в минулому році мали 124 мільйона на утримання, то в цьому році - 74. Це є факт. 50 мільйонів ми втратили, а з врахуванням інфляції - це половина коштів», - каже він.

До облради на комісію з питань транспорту завітали також представники Камінь-Каширського райавтодору. Прохання до депутатів у візитерів одне - не приєднувати їх до Ковельської філії. Мовляв, і працювали вони успішно, і доріг в районі краще за них ніхто не знає.

Представник філії «Камінь-Каширський райавтодор» ДП «Волинський облавтодор» зауважив: «Наша філія нормально працювала минулі роки. Вона могла об’єми виконувати в межах 7 мільйонів на ті кошти. Дуже збережена в нас матеріально-технічна база».

Єдине, що заспокоїло візитерів із Каменя-Каширського, це те, що на офіційному рівні про їхнє скорочення поки не йдеться. Комісіянти почули дорожників і їхню проблему вирішили взяти до уваги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
рома Показати IP 9 Липня 2014 18:52
це покращеня життя йде
Саня Показати IP 9 Липня 2014 18:58
Так скорочення і так пройшло чи проходить у всіх філіях
психіатр-політолог Показати IP 10 Липня 2014 05:34
У першу чергу тих хто збудував собі більше 10 будинків і дач. Дайте дорогу молодим і голодним, майбутнім депутатам!!!!!
Ну ну Показати IP 10 Липня 2014 08:19
За такі дороги там ще платять зарплату ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus