USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Де на Волині злидарюють дорожники

18 Грудня 2013 13:21
Деякі з районних філій Служби автомобільних доріг області працюють завдяки «голому» ентузіазму їх працівників і так три дні на тиждень. А цілодобове чергування взагалі неорганізоване.

Про це стало відомо під час наради у першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Башкаленка сьогодні, 18 грудня.

Начальник управління інфраструктури та туризму облдержадміністрації Леонід Кирильчук повідомив, що під час поїздки до районів виявили, як нерівномірно забезпечені районні дорожні філії обладнанням. У деяких районах немає акумуляторів, запасних шин.

Зі слів посадовця, в області піщано-сольовою сумішшю запаслися достатньо. Утім якщо розглянути кожен район окремо – ситуація набагато гірша.

До прикладу, у Любешівському районі заготовили 17 тонн піску на кілометр, а в Іваничівському районі - 700 кілограмів на кілометр. Багатьом районам також бракує снігоочисної техніки. На Любомльщині та Шачччині одна машина обслуговує більше 250 кілометрів шляхів.

Така ж ситуація з дизельним паливом для техніки. У Маневичах на одне авто виділили 232 літри палива, а в Локачах – менше 80 літрів. З бензином в районах ще гірше, каже Леонід Кирильчук. Подібне й з цілодобовим чергуванням.

«У жодній філії цілодобове чергування не відбувається належним чином. Немає журналів чергувань, немає обліку заяв і дзвінків», - розповів посадовець.

Загалом найкраще до зими, зі слів Леоніда Кирильчука підготувалися філії Служби автомобільних доріг Ківерцівського, Луцького, Маневицького, Камінь-Каширського районів. А ось найгірше – Рожищенський, Горохівський та Володимир-Волинський райони.

Натомість новий керівник облавтодору Олександр Зіньків запевнив, що у Служби автомобільних доріг залишилося близько 2 мільйонів гривень на додаткове забезпечення районів. А піску і солі підготували стільки ж як і торік. Тож усі райони, на його думку, практично готові до зими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus