USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Проблемний двір у Луцьку: гроші є, а ремонт не завершують

24 Вересня 2014 15:19
У Луцьку розпочали ремонт прибудинкової території в Привокзальному районі й пообіцяли завершити, як будуть гроші. Кошти вже надійшли,а ремонт так і не завершують.

Про це йшлося під час засідання 64-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 24-го вересня.

Аби допомогти лучанам вирішити їх проблему, до Луцького міського голови Миколи Романюка звернувся із депутатським запитом член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук.

«У відповідь на мій депутатський запит з приводу ремонту прибудинкових територій на вулиці Гулака-Артемовського, 25, вулиці Привокзальній, 15 та вулиці Арцеулова, 11 листом від 18.07.2014-го року мені повідомили, що роботи з капітального ремонту прибудинкових територій виконуються відповідно до надходжень бюджетних коштів на даний вид робіт.

Втім, у вересні цього року до бюджету міста ПП «Реммеблі» сплатило 3,926 мільйона гривень (як пайову участь) у розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста, але прибудинкову територію не ремонтують. Зараз вона у критичній ситуації, коли дощ, то люди не можуть дійти до під’їзду. Тому переконливо прошу Вас у цьому році здійснити ремонт прибудинкових територій, хоча б частковий», - наголосив Поліщук.

Його запит знайшов підтримку у сесійній залі - депутати проголосували «за».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus