USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Двір у Луцьку, який постійно затоплює, відремонтують

25 Червня 2014 13:00
Луцький двір, який завжди після дощів «плаває» у воді, планують відремонтувати й прозвітувати про це.

Під час 61-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 25-го червня, з відповідним запитом звернувся до Луцького міського голови Миколи Романюка член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук.

Він наголосив, що до нього як до депутата Луцької міської ради звернулись мешканці будинків, які розташовані на території проблемного двору: будинків № 25, 25а на вулиці Гулака-Артемовського, будинку № 15 на вулиці Привокзальній та будинку № 11 на вулиці Арцеулова.

«Прибудинкові території цих будинків утворюють один двір. Він не ремонтувався уже багато років, і зараз – у вкрай незадовільному стані. Фактично, цей двір є одним з найгірших у місті Луцьку за станом дорожнього покриття. Після дощу там – «Венеція», й мешканці не мають можливості дійти до під’їздів своїх будинків. Взимку, поруч з під’їздами, через горби і ями намерзає лід, мешканці часто падають і травмуються», - наголосив депутат Ігор Поліщук.

Також він повідомив, що ці «венеціанські» прибудинкові території включені до переліку тих, що будуть ремонтуватися у 2014 році.

Ігор Поліщук звернувся до міського голови, аби той повідомив дату здійснення ремонту прибудинкових територій.

Звернення депутати підтримали більшістю голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Червня 2014 15:49
Якщо це робота депутата, двори ремонтувати, то чим управдом займається?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus