USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ПриватБанк оголосив мобілізованим воїнам кредитні канікули

14 Травня 2014 18:31
ПриватБанк скасував нарахування відсотків за кредитами позичальникам, мобілізованим в українську армію. Кредитні канікули діють на весь час проходження клієнтами військової служби.

Найбільший український банк ПриватБанк прийняв рішення скасувати нарахування відсотків за кредитами для позичальників, мобілізованих до лав української армії. Як повідомили в банку, скасування нарахування відсотків діє на час проходження військової служби для клієнтів програм споживчого кредитування, кредитування малого бізнесу і користувачів кредитними лімітами на картках. Також на період мобілізації клієнтів банк не буде нараховувати штрафні санкції за несвоєчасне погашення кредитних платежів за всіма видами кредитних програм.

"Правління банку прийняло рішення скасувати нарахування відсотків за кредитами всім клієнтам, які в цей непростий для України період захищають її цілісність і мирне майбутнє, - відзначає заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський. - Усім нашим клієнтам, які покликані в українську армію, на час проходження служби не будуть нараховуватися відсотки за користування кредитами і штрафи за прострочені обов'язкові платежі".

Як повідомили в банку, для того, щоб мобілізовані воїни змогли скористатися кредитними канікулами, потрібно звернутися в будь-які відділення банку або зв'язатися з Сервісним центром ПриватБанку. Для підтвердження проходження військової служби клієнтам достатньо надіслати банку копію військового квитка, в якому вказана дата мобілізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
кого грохнут Показати IP 14 Травня 2014 19:55
а кого грохнут, тем долги спишут?
Горожанин до кого грохнут Показати IP 14 Травня 2014 21:21
Мертвые Коломойскому не служат. За них будут возвращать родственники.
п Показати IP 14 Травня 2014 23:19
"ПриватБанк оголосив мобілізованим воїнам кредитні канікули" - 10000 за москаля.
Яна Показати IP 15 Травня 2014 08:01
Брехня!В мене в знайомої чоловік у війську.Ні яких кредитних канікул не буде.Це вони вибірково для піару декому із своїх знайомих це роблять.Не вірите,самі в приватбанківців запитайте.Як завжди розводять людей.
До Яни Показати IP 15 Травня 2014 09:21
Яна, ти Сепаратистка тут бачу )))) Довідку з воєнкомата брала ? Канікули діють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus