USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ПриватБанк збільшує кредитну підтримку житлового будівництва на Волині

31 Січня 2014 11:29
ПриватБанк відкрив кредитну лінію будівельній компанії ТОВ «Житлобуд–2» (місто Луцьк), яка займається житловим будівництвом і здійснює роботи на соціальних об'єктах регіону. Як повідомили в банку, кредитні кошти обсягом 7 мільйонів гривень підприємство зможе використовувати для поповнення оборотних коштів і безперебійного забезпечення об'єктів, що зводяться, будівельними матеріалами.

«Залучення кредиту ПриватБанку на доступних умовах дозволить підприємству забезпечити поповнення оборотних коштів для проведення поточних платежів, - каже генеральний директор ТОВ «Житлобуд–2» Леонід Стефанович.

Луцький ТОВ «Житлобуд-2» і ПриватБанк співпрацюють вже понад 12 років. Крім кредитування, банк надає компанії широкий спектр банківських продуктів, включаючи розрахункове обслуговування, зарплатний проект, банківські гарантії та інші сучасні послуги.

З початку 2013 року, обсяг кредитування ПриватБанком українських підприємств і компаній виріс на 11 мільярдів гривень, а кредитними коштами банку користуються вже більше 275 тисяч корпоративних клієнтів ПриватБанку.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Житлобуд-2» було створене в 1993 році і є одним з будівельних лідерів у Волинській області. На сьогодні підприємство веде будівництво та реконструкцію шкіл, дитячих садків, поліклініки, лікарні, житлових будинків та інших об'єктів соціального значення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus