USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прийняли обласний бюджет Волині

5 Березня 2014 17:28
Бюджет області на 2014-й рік прийнятий. Своїми голосами депутати облради підтримали проект рішення щодо головного фінансового документу області під час засідання 24-ї сесії обласної ради сьогодні, 5-го березня.

Проект рішення про обласний бюджет на 2014-й рік прийнятий без урахування пропозиції Уряду України щодо скорочень видатків.

«Зміни ще, мабуть, не враховані, бо урядові ухвали мені скинули тільки в обід. Втім, якщо будуть видатки, які забороняється робити, то потім ми внесемо по цьому питанню зміни у бюджет», - пояснює директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк.

Враховуючи складність із фінансуванням, депутати вирішили поки що капітальні видатки не розглядати. «Ми на комісіях заслухали усіх головних розпорядників коштів ОДА, щоб врахувати усі пропозиції. Треба зараз прийняти бюджет, а на наступник комісіях повернутися до обговорення витрат»,- сказав голова бюджетної комісії облради Анатолій Грицюк.

Проект рішення обласного бюджету на 2014-й рік прийняли голосуванням. З 53-х присутніх депутатів - 51 голос «за» .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus