USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пивоварна компанія Сармат змінила назву

28 Березня 2011 11:42
Компанія була перейменова в Міллер Брендз Україна, в березні 2011 року процес інтеграції ЗАТ Сармат у структуру одного з лідерів світового ринку пивоваріння SABMillerplc завершився.

Про це інформує Кореспондент .
"Назва Сармат не зовсім відповідала тому, що буде відбуватися з компанією далі" - говорить генеральний директор ПрАТ Міллер Брендз Україна Ігор Тихонов - "Ми маємо намір сфокусуватися на виробництві ліцензійних брендів, і Сармат є лише частиною портфеля, хоч і продовжує залишатися нашим найбільшим брендом ". На сьогодні компанія отримала три ліцензії на виробництво пива під ТМ Velkopopovický Kozel, Золота бочка, Amsterdam Mariner.

Як пише видання, зміні назви передувало масштабне дослідження, чи не зіграє перейменування проти компанії. "Ми підійшли скрупульозно до цього питання - опитали кожного другого працівника, як він поставиться до того, що ми за один ранок повісимо на воротах іншу вивіску, запитали думку Лук'янченка (мер Донецька Олександр Лук'янченко), опитували споживачів на вулиці" - розповідає Ігор Тихонов - "У результаті ми зрозуміли, що можемо змінити назву без особливого ризику".

За його словами, після безпосередньо перейменування ще кілька місяців зайняв процес перепідписання контрактів, і переоформлення ліцензій, зазначає Дело.

Компанія SABMillerplc стала власником пивзаводу Сармат два з половиною роки тому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus