USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Рекламістів позбавлять спрощеного оподаткування

11 Червня 2010 16:03
Після ухвалення нового податкового кодексу підприємці-рекламісти не зможуть працювати за спрощеною системою оподаткування.

Про це пише «Українська правда».

У проекті податкового кодексу йдеться, що спрощена система оподаткування не поширюватиметься на суб’єктів господарювання (юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців), які здійснюють діяльність у сфері грального бізнесу, обмін іноземної валюти, виробництво підакцизних товарів та діяльність, пов’язану з експортом, імпортом, оптовим та роздрібним продажем підакцизних товарів (крім діяльності фізичних осіб, пов'язаної з роздрібним продажем пива).

Також це стосується тих, хто займається оптовим і роздрібним продажем пально-мастильних матеріалів (крім роздрібного продажу пально-мастильних матеріалів у ємностях до 10 літрів), видобуток та виробництво дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, оптову, роздрібну торгівлю промисловими виробами з дорогоцінних металів.

Проект наводить низку ще п'ятнадцяти різновидів підприємницької діяльності, які позбудуться пільгового оподаткування.

Щодо рекламістів, то разом із ними право на спрощену сплату податків утратили й посередники з купівлі, продажу, оренди та оцінювання нерухомого майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus