USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Робітникам, які ремонтують міст на Рованці, боргують зарплату

29 Жовтня 2013 13:31
Волинські мостобудівельники випробовують нові ремонтні технології на мосту, що сполучає дорогу з Луцька до села Рованці, - інформує ТРК «Аверс».
Нагадаємо, що повністю відремонтувати міст автомобілістам обіцяють 2 роки. Та врешті, влітку, його таки розпочали ремонтувати. Результат роботи – очевидний. Якщо раніше транспорт підстрибував на ямах, то тепер автомашини підкидає на трамплінах.
ЧИТАТИ ЩЕ: МІСТ ІЗ ЛУЦЬКА ДО РОВАНЦІВ ТРОХИ ВІДРЕМОНТУВАЛИ
Відтепер, подолати шлях через Рованцівський міст можна швидше. Це не лише економія часу, але й нова розвага – любителі веселих гірок належно оцінять роботу ремонтників.

Перша черга ремонту мосту тривала три місяці. Хоча вже сьогодні усі деформаційні шви водії добре відчувають під час їзди. Їхній транспорт на стиках помітно гойдає.
Другу чергу зробили у декількадесят разів швидше – буквально за тиждень. Щоправда, поверхня шляхопроводу гладка, шви залили асфальтом. Головний комунальник міста Іван Кубіцький пояснив - такі відмінності є зміною технологічного процесу: «Тому що попередній раз ми пробували організувати роботу наоборот. Дуже важко іде укладання асфальту. Ми зараз прорізаємось, кладемо шви, заливаємо бетон і тоді обробляємо шви».

Зі свого боку мостобудівельники скаржаться, мовляв, нові технології випробовують у борг. Водій 3 дільниці мостозагону №60 Микола Шемедюк розповів: «Я водій, той монтажник, механізатор, а ми з лопатами тут робимо… Зараз вийшов сюди на роботу. Вже місяць ні копійки. Заборгованість за стільки часу по 20, 15, по 30 тисяч гривень».
Крім того пан Микола зауважив: «З начальника як з гуся вода. Він все на Трест на Київ. Мені каже звідти не дають. І не поймеш. А ті кажуть, що там дають. Наприклад сказали, що 800 тисяч нам на зарплату дали. А зарплати нам не видали і все… Вони мають, а нам дуля(показує)».

Нагадаємо, головний комунальник Іван Кубіцький обіцяв, що шляхопровід здадуть до кінця літа. Зараз, дає слово впоратись до початку зими. Якщо погода буде! Загалом на міст витратять більш як півтора мільйона гривень.

Не зрозумілим залишається одне, якщо фінансування є в повному обсязі, то чому ж людям, які за будь-якої погоди гнуть спину, не виплачують зарплату? І чи є у них мотивація з порожнім шлунком працювати на якість, невідомо. Втім, кажуть - за робоче місце не переймаються. Мовляв, нехай виганяють, однаково на таку роботу нікого більше не знайдуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
111 Показати IP 29 Жовтня 2013 13:56
Міст робили як попало!!! Половину мосту зробили як небудь!!! Поклали асфальт, потім зняли і поклали латками!!! нє ну не ди..ли!!! пів тупо заклали асфальтом без роздільних смуг!!! за ту роботу яку вони там виконали і з якою якістю ще й за який час, то ще зних треба брати гроші!!! позор..........
222 Показати IP 29 Жовтня 2013 15:04
да-да не відавайте їм гроші!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus