USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Роботодавців Волині змушують підвищувати зарплату

19 Листопада 2013 11:33
Міндоходівці активізувалися в питаннях легалізації робочих місць протягом десяти місяців 2013 року. Зокрема, за цей період у приватному секторі економіки на Волині легалізовано працю 533 найманих працівників, - повідомили в ГУ Міндоходів у Волинській області.

Окрім того, фахівці Міндоходів переконали 1720 роботодавців Волині дотримуватися гарантій в оплаті праці, тобто підняти зарплату до мінімального рівня, визначеного законом.

«За умови дотримання законодавчих вимог усіма керівниками бізнес-структур та приватними підприємцями місцеві бюджети можуть отримувати значні додаткові кошти у вигляді сплаченого податку на доходи фізичних осіб. Лише за десять місяців цього року завдяки заходам органів доходів і зборів на Волині з дотриманням соціальних гарантій додатково виплачено майже мільйон гривень заробітної плати», - розповів начальник ГУ Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський.

Керівник зазначив, що внаслідок легалізації праці до бюджету сплачено 108 тисяч гривень ПДФО.

Разом з тим, в результаті підвищення рівня оплати праці до місцевих бюджетів на Волині надійшло 576,7 тисячі гривень податку на доходи фізичних осіб.

Довідка: згідно з підсумками десяти місяців 2013 року на Волині сплачено 715,2 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus