USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Романюк забрав гроші із «Західінкомбанку»

25 Лютого 2012 13:34
Луцька мерія забрала депозит із «Західінкомбанку», повернення якого добивалася кілька років. Останній транш обсягом 1,2 мільйона гривень повернули до міської казни, - заявив під час ефіру на телеканалі «Аверс» голова ОДА Борис Клімчук.

Про це повідомила Волинська правда.

Клімчук зазначив: «Добра новина для лучан, для міської громади. Ті гроші, які пан Шиба (екс-мер Луцька Богдан Шиба, - «ВН») вклав в «Західінкомбанк» – вчора остання сума, 1 мільйон 200 тисяч, вернулася у міську казну».

«Слава Богу, що так відбулося. Романюк (Луцький міський голова Микола Романюк, – «ВН») мені подзвонив, голос аж дзвенить від радості: «Борис Петрович, позбавились». Правда не позбавились ще іншого – облігацій, займів, яких місто набралося за попередні роки. Теперішній владі міській дуже важко», – сказав губернатор.

Повертаючись до теми повернення вкладникам «Західінкомбанку» коштів, Клімчук заявив, що матиме розмову з начальником управління Національного банку України у Волинській області Олександром Бєліком.

«Ми слідкуємо, щоб ті суми грошей, які зобов’язаний «Західінкомбанк» кожного дня видавати на карткові рахунки, щоб вони були. Це невеликі суми – це 70-120 тисяч кожного дня. Я знаю про ті черги, які там є. Я знаю все. Але поки така ситуація… Чуда тут не буде. Це я вам чесно кажу», – сказав голова Волинської ОДА.

Нагадаємо, у «Західінкомбанку» через фінансові проблеми певний час працювала тимчасова адміністрація. Зокрема тому луцька мерія не могла ще з 2009 року забрати депозит обсягом 3,6 мільйона гривень.

Однак згодом у банку з’явився новий власник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Коля Показати IP 25 Лютого 2012 17:56
А хто б сумнівався!? Якби простим людям віддали -тоді б була сенсація
є Показати IP 25 Лютого 2012 18:50
є кілька проблемних банків і майже всі в луцьку.але чому ми про них мовчимо? чекаємо,що зовсім розваляться?гроші кордон забере. бо укр.банків в україні - немає...
уніат Показати IP 26 Лютого 2012 11:08
Шибу- на нари. Гаврилишин може розказати скільки дав коштів Шибі за отримання даного депозиту напередодні фінансової кризи, коли відсотки по депозитах складали 25 відсотків. А Шиба поклав наші гроші під 16 річних.
Мишко Показати IP 26 Лютого 2012 18:39
Зате Гаврилишин п...да живе і радується на волі у Швейцарії-слабо?Треба було ще Шибу з собою забрати.
Гість Показати IP 27 Лютого 2012 08:16
Шановні автори пишіть правильно прізвища - Олександром Бєліком!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus