USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Росіяни зацікавилися волинською картоплею

10 Травня 2011 17:01
Американські інвестори зацікавилися Рожищенським консервним заводом, що виробляє натуральні соки, однак, бізнесмени не знайшли порозуміння.

Про це 10 травня під час селекторної наради розповів голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

«Регіоном цікавляться виробники соків. Люди, які вже побудували логістику, побудували підприємства, і в Росії, і на Заході», - зазначив Клімчук.

«Були американці на заводі в Рожищах. Проїхали мимо нас. Вони не розуміють позицію власників... В однієї сторони є власники київські і Василь Столяр. З іншого боку – вони не можуть виробити маркетингову логістику своєї продукції. Американцям дуже сподобався проект, екологія, навіть бренд – Віп-Персона. Але його розкручувати і рухати», - додав губернатор.

Окрім цього Борис Клімчук наполіг на тому, аби голови райдержадміністрацій показували керівництву області достовірну інформацію щодо аграрних можливостей регіону, не применшуючи їх і не перебільшуючи. Адже нині тривають переговори щодо спорудження масштабного овочесховища біля міста Ковель.

«Одна тема стосується довготривалого зберігання картоплі та овочів в будівництва відповідної інфраструктури в зоні Ковеля. Я мав зустрічі з росіянами, які працюють в Україні по логістиці буряка, картоплі, моркви. В районі Києва вони працюють», - казав Клімчук.

«Це дуже серйозна тема. Як правило, інвестор має справу з крупнотоварними виробниками – 2,3, 7 – забиває 20 тисяч тонн в сховище і все на тому. І ті люди відповідають за якість продукції. Коли всіх нас залучати в процес, - то треба, аби він був максимально рафінований на виході, на виході з села, коли в сітку пакуються продукція. Якщо в сітці будуть дві цеглини і вони попадуть в сортувальну машину – то на тому і інвестиція кінчиться», - зазначив губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
хорвaт Показати IP 10 Травня 2011 19:07
кaртопли им .Хaй дохнуть
Helge Показати IP 11 Травня 2011 08:47
Бренд "вип-персона" и экология....)) Любой маркетолог скажет, что это лохизмЪ чистой воды....
небайдужа Показати IP 11 Травня 2011 09:39
а мені цікаво, що то за картопля-велетень "росте" в супермаркетах?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus