USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Роупджампери у Луцьку збиратимуть кошти для онкохворих діток

8 Серпня 2013 18:28
Команда роупджамперів «Земля стрибків» у День Незалежності України організує благодійну акцію зі збору коштів для онкохворих дітей, інформують на сторінці команди у соцмережі.
Суть акції полягає у тому, що кошти, вилучені від стрибків, організатори передадуть діткам, які потребують допомоги. Роупджампери стрибатимуть у Луцьку зі сорокаметрової вишки, щоб зібрати кошти для онкохворих діток.
Акція триватиме 24-26 серпня. Вартість одиночного стрибка 100 гривень, у тандемі – 150. Крім того, передбачені стрибки за ноги. Дрес-код для учасників безпосередньо у перший день акції - вишиванки.
Детальніше дізнатися про умови акції та місце її проведення можна на сторінці команди «Земля стрибків» у мережі «Вконтакте».
ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКІ ЕКСТРЕМАЛИ ЗБИРАТИМУТЬ ГРОШІ ДЛЯ ОНКОХВОРИХ МАЛЯТ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
виправте Показати IP 9 Серпня 2013 09:02
роу - це рядок. а роуп - це мотузка. стрибки відбуваються на мотузках... тому не роУджампери, а роуПджампери. і як це працівниця Семенюк не побачила таку грубу граматичну помилку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus