USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Як розподілили понад 40 мільйонів від перевиконання бюджету Луцька

27 Липня 2016 14:35
З коштів перевиконання бюджету міста на видатки загального фонду передбачили 8,7 мільйона і на бюджети розвитку – 35,5 мільйона.

Про це йшлося 27 липня під час чергового 11-го засідання сесії Луцької міської ради.

Як повідомила начальник департаменту фінансів Луцької міської ради Лілія Єлова, загалом перевиконання бюджету міста становить 44 мільйони гривень. З них на видатки загального фонду передбачили 8,7 мільйона і на бюджети розвитку – 35,5 мільйона, відповідно.

Під час засідання депутат Павло Данильчук озвучив зміни, які внесла бюжетна комісія. Зокрема, 1 мільйон гривень вирішили «перекинути» з ремонту прибудинкових територій на завершення реконструкції мереж вуличного освітлення.
Міський голова Микола Романюк зауважив, що у цьому випадку потрібно вибрати вулиці, з яких «знімуть» кошти. Начальник відділу інженерно-транспортної інфраструктури та санітарного нагляду департаменту ЖКГ Микола Осіюк запропонував, щоб це була вулиця Польова у Вересневому.

Натомість обранець громади Борис Смаль звернув увагу колег на те, що за ці кошти освітлюватимуть не лише Вересневе, але й інші вулиці міста.
Своєю чергою, міський голова запропонував альтернативне рішення – повернути ці кошти при перегляді бюджету в разі його чергового перевиконання. Депутати підтримали це рішення.

Окрім того, Павло Данильчук озвучив побажання від профільної комісії, аби 28 тисяч гривень з коштів, передбачених на ремонт доріг, перерахувати на ДНЗ №28 для закупівлі слухового обладнання. Та 15 тисяч передбачити на ремонт кабінету хімії і придбання витяжки у школі №12.

885 тисяч гривень запропонували і виділити на укріплення стіни Луцького замку, проте, як пояснив Микола Осіюк, йдеться про зміну цільового призначення коштів, а не виділення вказаної суми.

Зрештою, депутати підтримали зміни до бюджету з вказаними правками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
LuBart Показати IP 28 Липня 2016 00:24
Як все просто і спокійно розписали...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus