USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

СБУ виявило контрабанду кондитерських виробів майже на мільйон. ВІДЕО

24 Грудня 2008 18:55
Управління СБУ у Волинській області розслідує кримінальну справу щодо контрабандного переміщення на територію України великої партії неякісних кондитерських виробів вартістю майже мільйон гривень. Про це 24 грудня під час прес-конференції розповів начальник обласного УСБУ Віктор Андрейчук, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Андрейчука, Служба безпеки докладає великих зусиль, аби на прилавки магазинів та ринків не потрапляла продукція, шкідлива для здоров’я людей.
Наразі волинське СБУ розслідує карну справу щодо контрабанди на територію України великої партії кондитерських виробів вартістю майже 1 мільйон гривень.
Після проведення експертизи, зазначив пан Андрейчук, встановлено, що ця продукція не відповідає санітарним нормам, неякісна, шкідлива для здоров’я і тому підлягає утилізації.
Журналістам у відеоролику показали, як було знищено 25 тонн шоколаду, печива, драже, різноманітних цукерок.
«Погодьтеся, все це могло потрапити на ринки та до магазинів, і ці солодощі куштували б саме наші діти», – зазначив Віктор Андрейчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 24 Грудня 2008 22:16
Почему я не работаю в СБУ?! Иногда от этого факта очень печально. А то все по карманчикаг тырят, а в стране эти деньгюх ох как не хватает. Готов предоставить компетентным органам (только не луцким - там все помазано) информацию совершенно безвозмездно, по чьим карманам стоит пройтись, ну и плюс пагоны в придачу )))
михаил Показати IP 27 Грудня 2008 16:22
пусть проверят всех наших таможенников ,как они пропускают такие грузы.......а потом не надо удивляться как у таможенников наших есть виллы и лексусы :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus