USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Що буде з головним майданом у Києві

1 Квітня 2014 15:29
Попри обіцянки українські політики та бізнесмени не фінансують відновлення Майдану Незалежності, а товстосуми вже планують будувати офіси у серці Києва і дерибанять елітну землю, - пише ТСН.

На відновлення головної площі країни треба близько 90 мільйонів гривень, і людей, які пропонували допомогти відновити головну площу країни, раніше було достатньо. Однак, коли справа дійшла до виділення коштів, чиновники та бізнесмени відмовилися від своїх обіцянок.

Першим від Майдану відхрестився тимчасовий мер столиці Володимир Бондаренко.

Гроші знайшлись лише на реконструкцію колонади стадіону "Динамо", яку відновили за кошти футбольного клубу.


Елітні квадратні метри у центрі столиці – ласий шматок для товстосумів. Невдовзі на місці вигорілого Будинку профспілок може з'явитися багатоповерхова "свічка", а голова Київської міської ради профспілок Валерій Мельник вже розпродає офіси у неіснуючому комплексі.

Примітно, що легендарний український Майдан розпродають не вперше. Десять років тому під площею викопали ціле підземне місто. Тоді бізнесмени божилися, що подарують столиці чудову зону для відпочинку. Однак на коштовній київській землі побудували торгові центри "Глобус" та "Метроград", а для центру відпочинку, ковзанки та паркінгу місця так і не знайшлося. Поки можновладці і благодійники перекладають відповідальність один на одного, звичайні майданівці власним коштом намагаються бодай причепурити легендарну площу для киян і гостей столиці.
Як повідомлялося раніше, відбудова Будинку профспілок коштуватиме 100 млн гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Всезнайко Показати IP 1 Квітня 2014 16:24
Порошенко обіцяв за добу зробити ремонт на Грушевського...
Лучанин Показати IP 1 Квітня 2014 17:40
Євромайдан в Києві ще довго буде основним смітником України.
небайдужий Показати IP 1 Квітня 2014 17:52
На мою думку доречно було б усі так звані парамілітарні структури на кшталт правого сектору, самооборони Майдану і іже з ними, мобілізувати і спонукати виконати трудову повинність - відновити усе ними пошкоджене. Так було б і справедливо та і дешевше для бюджету.
Ірина Показати IP 1 Квітня 2014 21:30
Вся ця революція повна брехня. Тільки ціною невинної крові прийшли до влади. І нічого доброго,як видно, робити не збираються!!! Все дорогшає...Простий люд стає ще бідніший.
Лучанин - Ірині Показати IP 2 Квітня 2014 02:41
Не все дорожчає, гривня, для прикладу, дешевшає
сергiй Показати IP 2 Квітня 2014 12:18
активiсти руйнували- то нехай спробують i вiдновити, а 90 i 100 млн гривень - це 190 000 пенсiонерам можна пенсiю виплатити без зайвих балачок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus