USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Що продавали у Луцьку заради армії

24 Вересня 2014 08:00
Для гаражного розпродажу у Луцьку волонтери назбирали чимало речей на будь-який смак – від верхнього одягу та бортових комп’ютерів для авто до патріотичних браслетів.

Про це повідомили у прес-службі ВОГО «Фундація розвитку громад.

Так, 21 вересня на Театральному майдані Луцьку відбувся гаражний розпродаж «Врятуй життя солдату» від ВОГО «Фундація розвитку громад». Також відбувся книжковий ярмарок «Книга за життя» та акція «Лист солдату». Усі кошти з цих заходів будуть витрачені на потреби волинських військових в зоні АТО.



«Тут представлені найрізноманітніші речі, є чимало сувенірної продукції. Є ретро-сумка 40-х років, музичні пластинки, одяг, роботи народних майстрів, картини, навіть бортовий комп’ютер для автомобіля» - говорить волонтер ВОГО «Фундація розвитку громад» Микола.



Також на розпродажу було багато дитячого й жіночого одягу, був оригінальний посуд, іграшки та навіть новий руль та педалі для ігор на комп’ютері. Усі ці речи до офісу ВОГО «Фундація розвитку громад» приносили самі лучани, продовжували їх нести вже і під час розпродажу.



Крім гаражного розпродажу на Театральному майдані пройшов вже добре знайомий для лучан книжковий ярмарок «Книга за життя».

«Це вже четвертий книжковий ярмарок від ВОГО «Фундація розвитку громад», про який лучани знають, люблять і із задоволенням його відвідують. Книжки приносять нам самі люди, є немало книжок від видавництв «Ключі», «Ярославів Вал», «Книжкового пасажу», є авторські книжки волинських письменниць Олександри Ганздюк та Світлани Олексеюк» - розповіла координатор соціальних проектів Любов Казмірчук.

Отже, з гаражного розпродажу «Врятуй життя солдату» було зібрано 1800 гривень. З книжкового ярмарку «Книга за життя» було зібрано 1250 гривень, продано 60 книжок.



ВОГО «Фундація розвитку громад» дякує усім, хто долучився до участі у акціях та збору коштів для наших військових. Більш детальну інформацію про те, як і чим можна допомогти українським захисникам, можна за адресою: м. Луцьк, вул Шопена,11 (Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, 2-ий поверх) за тел.: 067 332 30 40.

Звіти з минулих передач військовим та інші акції від ВОГО «Фундація розвитку громад» можна побачити на сайті http://vogofrg.org/.

Також можна особисто перераховувати кошти на

р/р № 26007500045607



ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», м.Луцьк, МФО 300614, ЄДРПОУ 37707135. Усі зібрані кошти будуть витрачені на потреби волинських військових в зоні АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus