USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шеф пилорами з «підпілля» погрожує податківцям судом

5 Лютого 2012 13:22
Директор волинського деревообробного підприємства Олег Бойко, яке нещодавно перевіряли працівники податкової міліції ДПС у Волинській області, вважає, що митарі незаконно описали обладнання та деревину.
Про це повідомив телеканал «Аверс».
Зі слів директора Олега Бойка, всі документи на матеріали та обладнання у нього є. «Я здивований, що ми не змогли представити їм. Для спеціалістів, які займаються деревообробкою, зрозуміло, що деревина, яка переробляється тут і потім експортується за кордон, вона не може бути без документальної бази», ‒ зауважив він.
Щодо обладнання, він сказав, що працівники податкової міліції попри висновки експерта провели опис устаткування. «В нас в цеху знаходиться обладнання, яке не задіяне в процесі виробництва. На цьому обладнанні продукція не вироблялась. Експерт підтвердив, що воно не задіяне в процесі виробництва. Але працівники податкової міліції провели його опис», ‒ відзначив директор підприємства.
Водночас він не може зрозуміти, чому «взялися» за його цех, бо його неодноразово ставили у приклад іншим. Бойко переконує, що вся справа в особистій неприязні до нього екс-начальника податкової міліції Степана Боглі.
Бізнесмен припускає, що такі дії правоохоронців спричинені тим, що він відключив від електроенергії житловий будинок.
«На жаль, Богля має відношення до одного житлового будинку, який я відключив у листопаді через відсутність проплати за електрику. Після цього почалися перевірки. Під час першої перевірки сказали, що конфіскують все. Коли отримали відповідні документи – вибачились і поїхали. Після цього були перевірки від інших контролюючих органів. А закінчилось цією дивною перевіркою», ‒ стверджує Бойко.
Насамкінець він сказав, що за свої, нібито незаконні, дії правоохоронці відповідатимуть перед законом. «Я хочу звернутися до колег-деревопереробників, що можливі аналогічні незаконні дії. Тому треба тримати «під руками» всі дозвола і документи. Я думаю, що це запланована дія влади відносно малого та середнього бізнесу», ‒ зауважив Бойко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Знаючий Показати IP 5 Лютого 2012 13:33
Цей будинок, в якому відключили електроенергію, належить коханці Боглі. За те, що її образили - поплатилися майном.
Бізон Показати IP 5 Лютого 2012 13:48
Скотина ще та! Як закричав!!!! Сам із фірмами не розраховується, борги роками! А коли на хвіст наступили -то вже шукає правди! Це не в облдержадміністраціїї викручувати людям руки! А тепер сам с...чи 3,14 с..а !
Перехожий Показати IP 5 Лютого 2012 13:54
Людей обманює, податки неплатить і щось корчить із себе праведника! Лісоматеріали без документів, зарплата із конвертів-слідчим відомо! Шукай грошенята!
лісник Показати IP 5 Лютого 2012 15:25
Друже Олеже, тут нема ні глухих ні сліпих. Всі знають який ліс ти використовуєш. Май совість хоч не виправдовуватись.
1 Показати IP 5 Лютого 2012 20:09
А як обліко морале Боглі?Якби ця пилорама й надалі гріла коханку- то все було б законно?
Леший Показати IP 5 Лютого 2012 22:45
А де ліс ця фірма бере? Хіба не в лісників, які без документів її продають... Так, що винен і Колісник, а може і син(и)...
Коханка Показати IP 5 Лютого 2012 22:45
ХАЙ попариться: хай податківці ще більше прижмуть "не бідний" і наглючий шо параход . Податкова міліція хай взує по повній , прокуратура хай не відстає...
2 Показати IP 6 Лютого 2012 03:19
А коханка-це та силиконова старуха Т...на з О...ли,де людей травлять?хай розберуться з Т...к та Боглей.в нього така порядна жинка,а на що поменяв-повию
Кмитливий Показати IP 6 Лютого 2012 04:17
Та для ортеоли це скарб з грошима.ось вона його разтрощить та й на смиття пустить.мабуть на прикмет
справедливий Показати IP 6 Лютого 2012 12:12
у Бойка порядності ніколи не було. податки не платить,у 2001 році ОДПі за несплату податків відкрила кримінальну справу, але відкупився.Державу, працівників, колег постійно обманює.Зарплату-у конвертах, ліс-без обліку, готова продукція-за готівку без обліку і т.д. Може на цей раз перевірка буде обєктивна і справа завершиться по суті сьогодення.
Працівник Показати IP 7 Лютого 2012 16:28
Да злодія Бойка всі знають, тополі забирає безплатно, зарплата в конвертах, продукцію продає за готівку а гроші в карман і податків платити не треба, а ще будинки будує, а фірми завжди банкрут от ху... !
Всезнайка Показати IP 9 Лютого 2012 00:08
Чув Бойко О. в СБУ ходив з заявою, хотів хлопцям з податкової хабаря дати. Бо по інакшому відкупитися неможе. Прошу посадіть цього х...
Читач Показати IP 12 Лютого 2012 18:21
А чого це Богля С.С. ще по городу гуляє,відпочиває?він же повинен бути у Полтаві,а сидить біля ортеолівськоі спідниці.мабуть ніде його вже не чекають!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus