USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Через запитання у «прямому ефірі» луцький чиновник погрожує журналістці судом

17 Березня 2009 10:10
Директор департаменту соціальної політики Луцької міськради Іван Козуб вимагає від журналіста газети «Віче-інформ» Галини Баран спростувати інформацію, оприлюднену під час прямого ефіру за участю міського голови Богдана Шиби на телеканалі «Аверс». Про це йшлося під час апаратної наради у муніципалітеті, – 17 березня інформує репортер «Волинських Новин».
Під час прямого ефіру, який відбувся у п’ятницю, 13 березня, Галина Баран запитала у міського голови про проблемні моменти у роботі соціальних інспекторів у Луцьку. За словами журналістки, до редакції «Віче-інформу» звернулася літня лучанка, котра побоюється, що працівники департаменту соцполітики можуть відібрати у неї помешкання. У «прямому» ефірі Богдан Шиба доручив директору департаменту Іванові Козубу поінформувати його з цього приводу під час апаратної наради.
Сьогодні, 17 березня, під час оперативки пан Козуб запевнив керівництво міста, що інформація, оприлюднена Галиною Баран, начебто недостовірна. Тому він вимагатиме від журналістки спростувати ці відомості у такий самий спосіб, у який вони були оприлюднені. Якщо ж цього не буде зроблено, то пан Козуб висловив готовність добиватися спростування у судовому порядку.
Однак міський голова вважає, що «у такий непростий час потрібно обходитися без суду».  На думку пана Шиби, потрібно шукати точки порозуміння.
Нагадаємо, що зараз із Галиною Баран судиться депутат Луцької міськради Микола Нікітюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Анонім Показати IP 17 Березня 2009 10:15
Козуб занадто пихи наїв? Якщо йому Шиби не шкода, нехай судиться, а Шиба розплатиться на виборах - піде і Шиба, і Козуб
Вінстон Показати IP 17 Березня 2009 10:26
Оце така наша свобода слова! Правдв в гоки коле тим депутатам!
Справедливий Показати IP 17 Березня 2009 10:31
Замість того, щоб займатися справжньою роботою...
Місько Показати IP 17 Березня 2009 10:45
Бабця, яка боїться соцпрацівників (якщо це та сама бабця, про яку я думаю), справді боїться, хоч вона трохи й неадекватна. Яка ще інформація недостовірна? Шо баба до редакції зверталася? це ж навіть не смішно.
Анонім2 Показати IP 17 Березня 2009 11:53
Не можна просто так говорити що-завгодно в прямому ефірі тільки тому, що ти називаєшся гордим словом "ЖУРНАЛІСТ" Подайте дослівну цитату з прямого ефіру що саме сказала журналістка. Слабо?
Втомлений Показати IP 17 Березня 2009 12:22
Та зніміть ви це дурне опитування! А то козюрофілам з шиболюбами більше нема що робити, ніж рейтинги накручувати! Будь-ласка))
Анонім Показати IP 17 Березня 2009 15:02
А чи є у цієї бабці родичі, які могли б її захистити,не апелюючи до журналістів? А то знов пані Галина без вини винна...
Анонім Показати IP 17 Березня 2009 16:42
Та ніхто не буде з Баран судитися
ЖУРНАЛІСТ Показати IP 17 Березня 2009 17:35
Хай стає в чергу
Анонім Показати IP 17 Березня 2009 19:40
"Волинські Новини"! Ану відкривайте Козубу блог! Хай він там проводить ізліянія, які пагані журналюги у нас.....
Анонім Показати IP 18 Березня 2009 10:05
Приклад непрофесіоналізму журналіста. Спочатку вивчи справу, а тоді задавай питання. Справа ж, як треба розуміти, проста: бабуся отримує субсидію, а працівники соцслужби мають право перевіряти її умови проживання.
Теж журналіст Показати IP 18 Березня 2009 11:12
Найперше. Приклади, коли соцпрацівники відбирають житло в самотніх бабусь, на жаль, є. Поїдьте по волинських притулках(тільки неофіційно) і вам розкажуть правду старенькі й нещасні жертви тепер вже колишніх працівників "соціальної" структури. По-друге, це ж треба було стільки часу і аж дійти до голови міста (а справа цієї бабулі не один місяць розглядалася, наскільки мені відомо), аби нарешті чиновник сам зайнявся роботою. "Аверс" - молодець, нехай частіше Шибу у "прямий ефір" кличе. Тепер думаю, може й собі пожалітися, що вже скоро як рік прошу жек забрати пісок з тротуару під будинокм, залишений ще від часу накриття даху. Звернення до Алієва, Калькова, Стемковського - пройдений безрезультатний етап.
дідо Показати IP 18 Березня 2009 13:51
цього Козуба давно пора гнати... декілька років тому ,він безпідставно відмовив моїм знайомим у виплаті одноразової допомоги при народженні дитини, а потім програв цю справу у суді... таких чиновників ,які займаються самоуправством та розбазарюють державні гроші на суди,не місце у владі.... програв суд- прошу на звільнення...
Анонім Показати IP 19 Березня 2009 14:06
Розказую реальний приклад..... бабулька сама жила.....Про це знали багато хто.....До неї прийшли, приставилися з червоного хреста..запропонували поміряти тиск...поміряли...сказали, що високий...запропонували укол....укололи....бабулька відключилася після цього пропали документи на хату. і на столі лежав ще один укол...мабуть щоб бабку того... Але оскільки бабка була не сама власницею, хати...то її не того...а так би мабуть того.....і ніхто б не розбирався..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus