USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Скільки коштуватиме припаркуватися у Старому місті

12 Серпня 2016 16:31
Незабаром у Старому місті запрацює система платного електронного паркування. Щодня з 6:30 до 16:30 буде платне паркування, на безкоштовне - в'їзд та виїзд з території буде даватись 20 хвилин, далі — оплата 6 гривень за годину.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

Міська рада провела конкурс на організацію платного паркування в Старому місті. Переможець - підприємство “Elbе.ua” зараз працює над її встановленням.

“В найближчі терміни буде зроблено: в'їзд і виїзд - вулиця Братковського;



виїзд - вулиця Галшки Гулевичівни;



в'їзд і виїзд — Старий ринок



та в'їзд і виїзд — вулиця Кафедральна,



наступного року - в'зд і виїзд на площі “Ринок”.

На даний момент встановлена частина елементів конструкції — нова електронна система паркування без доступу до готівки.

Цьогоріч, на День міста вона має запрацювати в тестовому режимі, поки що безоплатно, адже система має пройти обов'язкову перевірку.

Після того, як буде перевірено, чи працює електронне обладнання, чи камери зчитуватимуть номери машин, мешканці мікрорайону та підприємці, що мають офіси у цій частині міста мають подати заяви з прикріпленими документами на машину, щоб отримати безкоштовні проїздні карти.

Коли процедура перевірки закінчиться, система запрацює в повній мірі. З того моменту щодня з 6:30 до 16:30 буде платне паркування, на безкоштовне - в'їзд та виїзд з території буде даватись 20 хвилин, далі — оплата 6 грн/година”, - розповів заступник міського голови Сергій Григоренко, який координує роботу зі встановлення такої системи у нашому місті.

Заступник міського голови звертається до лучан та гостей міста звернути увагу на те, що на даний час система працюватиме в тестовому режимі, а незабаром вона стане платною, також поставитися до цього з розумінням, адже це - європейський досвід наведення порядку у системі паркування в місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 12 Серпня 2016 17:51
Заберіть металеві буди, які стоять на парковці біля Старого ринку, і проблема парковок відпаде. Це базарники заставляють вулиці своїми іржавими коритами все Старе місто.
додо до дідо Показати IP 12 Серпня 2016 18:29
що, 6 гривень за годину парковки зажав, скупердяю?
Леді до дідо Показати IP 12 Серпня 2016 21:26
Як базарники заберуть свої іржаві буди, то нікому та парковка не буде потрібна взагалі, до замку раз в місяць приїздитиме автобус з туристами на тому і все
ac Показати IP 12 Серпня 2016 22:33
базарників давно на ДПЗ пора виселити з тим базаром разом. Засрали історичну частину місця далі нікуди!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus