USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сім’ї загиблого в АТО лучанина надали 709 тисяч допомоги

2 Вересня 2014 18:47
Родина загиблого лучанина Дмитра Йовзика отримала 709 000 гривень допомоги. Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Нагадаємо, Дмитро Йовзик загинув в результаті обстрілу під Волновахою. Його поховали 27 травня.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик відвідав сьогодні родину загиблого військовослужбовця. Перш за все, Володимир Гунчик висловив співчуття

батькам та дружині Дмитра. «Він – герой, віддав своє життя за мир і спокій в Україні. Дмитро захищав усіх нас. Пам'ять про нього завжди буде у наших серцях», - сказав він.

Родина Йовзиків розповіла про життя близької людини.

Раніше повідомлялося, що Дмитро Йовзик мав хороший музикальний слух, умів грати на трубі. У 2007 році одружився. Його рідний брат Андрій розповів, що Дмитро мріяв про сина.

Голова облдержадміністрації обговорив з сім’єю її

побутові проблеми. Зокрема, мама загиблого попросила оновити сантехніку в будинку. Дружині ж буде безкоштовно виділено земельну ділянку. Також згодом її працевлаштують.

До слова, уся належна родині соціальна допомога, вже надійшла від держави: 100 тисяч гривень – з обласного бюджету та 609 тисяч гривень – з держбюджету.

Матері загиблого призначили пенсію у разі втрати годувальника. Дружині надали статус «Члена сім’ї загиблого, ветерана війни та надані пільги по сплаті житлово-комунальних послуг».

Відсьогодні родиною опікуватиметься департамент

соціального захисту населення ОДА, зокрема, заступник директора – Оксана Гобод.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вася Показати IP 3 Вересня 2014 03:35
То скiльки то виходить??? - п"ять з половиною??? Розстрiляв би !!!
Анонім Показати IP 3 Вересня 2014 09:46
Не 5500 а 55000, но мені гроші не потрібні, а діти живі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus