USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скільком сім’ям загиблих в АТО волинян виплатили допомогу

14 Травня 2015 16:56
За станом на сьогодні 116 волинян поклали голови під час виконання бойових завдань у зоні проведення антитерористичної операції. Однак, чи усі родини загиблих воїнів наразі отримали обіцяну допомогу?

Про те, чи виконує влада покладені на неї зобов’язання перед родинами загиблих вояків розмовляли сьогодні, 14 травня, під час прес-конференції у редакції газети «Волинь-нова».

Нагадаємо, згідно з рішенням обласної ради, сім’ї, яка втратила в АТО одного із членів родини, пообіцяли виплатити разову допомогу у сумі 100 тисяч гривень.

Як пояснила Олена Комар, на сьогоднішній день, згідно зі статистичними даними, нарахували 116 осіб, які загинули в АТО.
123 членам сімей загиблих призначили пенсію через втрату годувальника. Разом із тим, 86 сімей вже отримали допомогу з місцевого бюджету у розмірі 621 тисяча гривень.

З резервного фонду обласного бюджету на виплату одноразової допомоги вдалось викроїти та виплатили 609 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на Волині кошти, призначені державою для вирішення житлових проблем родин загиблих військових, не використовуються. Так, їх у вигляді «залишків» повертають назад, до бюджетної казни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Адміністрація Показати IP 15 Травня 2015 18:49
Слідкуйте за кадровим призначенням! Олена Комар вже давно не працює в Центрі зайнятості!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus